Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Hogyan tudnék leadni vagy...

Hogyan tudnék leadni vagy 30kg-ot, has és felső testről? 50 éves buszvezető vagyok, és kevés a mozgás. A futás, torna nem megy mert fáj a térdem és derekam.167magas és 120kg vagyok. Valami étvágy csökkentő szer van e amitől nem vagyok mindig éhes?

Figyelt kérdés
2009. jún. 8. 21:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Amikor buliba mentem és metaxát ittam, rögtön lekísértem egy nagyobb adag kólával:) A lötyi esetében egy nagyobb adag vízzel:) Így egy nap 3-4 liter folyadékbevitelem is volt, ami nem adott okot fejfájásra. Van, akinek fáj a feje az első napokban, állítólag annak, akinek sok méreganyag van a szervezetében, és aki nem iszik sok folyadékot. Homeos bogyóval lehet szedni kúra alatt:)
2009. jún. 10. 09:44
 12/24 anonim ***** válasza:
j: bogyót, nem bogyóval
2009. jún. 10. 09:45
 13/24 anonim ***** válasza:

Hát ez kész.... :DDDDDDDDD

5 napos kúra... HAHAHA:DDDDDDDDDD

Az ilyen embreket, akik más tudatlanságából csinálnak pénzt, börtönbecsuknám, mert bűnözők!!!!

A kedves kérdező, nehogy bedöljön ennek a hülyeségnek!

2009. jún. 11. 00:40
 14/24 anonim ***** válasza:
Ez nem hülyeség... én nem vagyok hazug, de hidd, amit akarsz és mindenki, amit akar. Ha valaki gondolja, szívesen segítek, de csak priviben ezekután. Annyit még visszatérve, hogy a méregtelenítést rengetegen csinálják, rengeteg formában, bármelyik orvost meg lehet kérdezni, miért is van erre szükség és miért is egészségesebb egy olyan ember, aki rendszeresen tisztítja a szervezetét. Én 30 évesen tudtam ezt meg és belátom, teljesen más emberként éltem eddig, mert teljesen egészségtelen étkezési szokásaim voltak. Egy egészséges életmódra való áttétel elengedhetetlen alapköve a rendszeres mozgás és az egészséges táplálkozás. Engem ez a 10 napos kúra döbbentett rá arra, hogy ez nem is elérhetetlen és igenis javaslom a kérdezőnek is ennek próbáját, vagy bármilyen más jellegű méregtelenítő kúrát, mert az az első lépés az egészségesebb élet felé. Erre majd rájön az is, aki végigcsinált egy ilyet és majd önként is ismételni akar, mert felfissül a szervezete, új életet ad neki és nem beszélve arról is, hogy számtalan betegség elmúlik a kövérség múlásával. Nem szeretnék vitatkozni, segíteni próbáltam. Hallgasson mindenki a szívére és józan eszére! :) Jó egészséget mindenkinek :) (első voltam)
2009. jún. 11. 14:22
 15/24 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti válaszadónak: könnyű másokat lehazugozni, minden alap nélkül! Ez a léböjt tényleg működőképes, csak elszántság és kitartás kell hozzá! De mennyivel könnyebb nem elhinni és másokat sértegetni!!!! Ehhez csak rosszindulat kell....
2009. jún. 12. 13:27
 16/24 anonim ***** válasza:
53%

Én még nem hurrogtam le a léböjtöt, de ne mondd már hogy ehhez akaraterő kell... veszel valami csodaszert beszeded ("méregtelenítesz") ozt kész, megtörtént a csoda eltűntek akilók. NA EZ A KAMU!

A munka az, hogy kiszámold minden egyes napra előre a fehérje + ch + zsír szükségleted, hogy ezt kajából összeállítsd magadnak, hogy megfőzd/süsd, becsomagold dobozba és a megfelelő időben emgedd. Ezenkívül az hogy heti 3 nap lemenj edzeni, és heti 5 nap aerobozni, még amikor nincs kedved, amikor fáradt vagy, amikor lenne más dolgod akkor is megtedd, mert tudod hogy ezzel fogod elérni a célod. És nem mellesleg hogy megkeresd minderre a rávalót. NA EZ A MUNKA, ÉS EHHEZ KELL AKARATERŐ!!!!

2009. jún. 12. 13:30
 17/24 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló!

Nah, igenkéremszépen, így kell gondolkodni! Én is így gondolom. :)

A másokat "lahazugozó" utolsó előtti-előtti-előtti ( :D ) válaszoló voltam!

2009. jún. 13. 00:23
 18/24 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenhez kell akaraterő, még ahhoz is hogy reggel kimásszunk az ágyból mondjuk fél ötkor, vagy mégkorábban, és elmenjünk buszt vezetni. Szóval, a szegény kérdezőnek is van akaratereje, de később, amikor este bepacalozik, már nem az egészsége a fő szempont számára. Hát, így nem lehet lefogyni, hogy egész nap két kiflin tengődik, aztán este meg benyomja a jó zsíros magyar kajákat. Nagyon nagy változtatásra van szükség ha nem akar mégtovább hízni! Napi legalább 5x keveset és egészségeset enni, sok fehérje, zöldség gyümölcs, kevesebb szénhidrát, zsíros ételek teljes mellőzése! Emellett már edzeni sem kellene sokat, sok sok séta esetleg egy kicsit erőltetett tempóban, vagy hegynek fel. Ezzel a stratégiával tuti lefogy, de nem árt ha élete végéig betartja. Néha néha azért lehet vétkezni, mondjuk egy héten egyszer egy pörköltecske! :) Ehhez IS kell akaraterő, de talán + 10 évet kap az élettől. Megérné? Ezt mindenki maga dönti el!

Sok sikert!

2009. jún. 13. 11:45
 19/24 A kérdező kommentje:
Igen.Akarat erő nélkül semmi nem megy.Közel 20éve letettem az alkoholt,azóta egy cseppet sem ittam,18hónapja letettem a cigit,36év dohányzás után,tehát az akarattal nem hiszem hogy gond lessz.
2009. jún. 13. 22:28
 20/24 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nem vitázni akarok, hogy mi helyes, mi pénzlehúzós stb. A hugom itta ezt a folyadékot amit megosztott velünk az egyik kedves válaszoló, nem fizetett érte ennyi pénzt mert ezt otthon is össze lehet állitani. (én nem tudom az összetétéelét) Sajnos ő pár nap után rosszul lett tőle,elájult egy rendezvényen. Izzadt, remegett . Ezzel csak azt akartam, hogy nem mindenkinek a szervezete birja ki a léböjtöt. De , hogy pozitiv példát is mondjak, Király Linda is ezzel a módszerrel fogyott le nem keveset, és ő is néha megismétli a kúrát és hatásos!

Mindenki maga döntse el, hogyan szeretne lefogyni és nem kell egymás módszereit lefikázni.

2009. jún. 16. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!