Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Gyógyszeres fogyás?

Gyógyszeres fogyás?

Figyelt kérdés
Szeretnék leadni kb. 7 kilót.Egy csomó ötletem van már,mégis a legegyszerűbbnek a gyógyszeres fogyást tartom.Valaki tudna nekem ilyen gyógyszereket írni,az árát meg azt is,hogy hol lehet megvenni.Ezenkívűl egyre inkább próbálom rávenni magam a kevesebb evésre.
2012. márc. 3. 19:28
 1/8 anonim válasza:
hashajtó, de nem egészséges..
2012. márc. 3. 20:54
 2/8 A kérdező kommentje:
hát,valami kíméletesebbre gondoltam...elég gáz lenne mindig WC-re rohangálni
2012. márc. 4. 13:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Itt rákereshetsz, de 3ezer alatt fogyitabi nincsen... nem rég néztem én is.... maradok a hashajtónál...
2012. márc. 6. 18:25
 4/8 anonim ***** válasza:

bocsi, itt az oldal:

[link]

2012. márc. 6. 18:26
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi,de ha tényleg hatásos akkor rászánom a pénzt
2012. márc. 6. 19:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia, ha tényleg rászánod a pénzt, akkor szerintem a 30dayst próbáld ki, én is azzal fogytam le még tavaly. Kicsit húztam a számat én is, hogy nem adok érte ennyit, meg hatásos -e, de kolléganőm anyuja is azzal dobott le jó pár kilót, úgyhogy úgy voltam vele, hogy akkor talán mégis jó lehet. Na, mindegy a lényeg, hogy valóban használt, de mellette azért rendszeresen jártam futni is, meg az evésre is oda figyeltem, de ez így együtt nekem tökéletesen bevált. Szóval én csak ajánlani tudom :)
2012. márc. 9. 12:07
 7/8 anonim ***** válasza:
utolsó, 30days nélkül is pontosan ugyanannyit fogytál volna:)
2012. márc. 9. 12:19
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi utólsó előtti,én is gondoltam a futásra is még,viszont a kevés kaja az nem nagyon megy...sajnos
2012. márc. 9. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!