164 és 58-59 kiló körük mozgom, kicsit széles a csípőm ahogy az ünnepek alatt felszedtem még nem sikerült leadni.
De most kaptam egy ajánlatot. Félek hogy nem lennék most alkalmas a kicsit nőiesebb idomaimmal. Muszáj oda full vékonynak lenni? Ha igen 9 nap alatt mivel tudnék 3..4 esetleg 5 kilót fogyni? Köszi!
Barátnöm 170 cm-hez 66 kilósan (tehát nem kövér, de nem is vékony, kb mint te) elég sok rendezvényen hostesskedett régebben.
2012. febr. 10. 19:10
2/12 anonim válasza:
Attól függ, milyen hostess munkára gondoltál. Pl. tegnap a Tescoban egy kifejezetten duci lány kínálgatta a joghurtokat kóstolásra.
De olyan helyen, ahol ez számít (komolyabb események, nyilván ezek jobban is fizetnek), nagyon jó testtel kell szerepelni.
2012. febr. 10. 19:15
3/12 anonim válasza:
OMG... azért nem mindenhova kellenek modellalkatú lányok. egy teszkós kóstoltatásra sztem bőven jó vagy.
2012. febr. 10. 19:19
4/12 A kérdező kommentje:
autó tuningról van szó, ahol fürdőruhába vagy lenge öltözetbe kéne szerepelnem
2012. febr. 10. 19:43
5/12 anonim válasza:
Akkor szerintem kérdezz rá! De pl hiába felel meg nekik az alakod, ha te feszélyezve érzed magad emiatt, akkor nem leszel alkalmas.
2012. febr. 10. 19:53
6/12 anonim válasza:
Hát oda biztos, hogy fullos csajok kellenek. De elmész, és legfeljebb nem választanak be, mit veszítesz? Jobb esetben lesz állásod.
2012. febr. 10. 20:22
7/12 anonim válasza:
Én 165 centi vagyok és 56 kg, de nagyon nem gondolom úgy, hogy fürdőruháshosztesz-alkatom van. Persze, ahogy előttem írták, megpróbálhatod, veszíteni valód nincs.
2012. febr. 10. 20:28
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy lelket öntötök belém! 50 kiló körül mozogtam szóval elég soványka voltam már, lógott rajtam a nadrág, úgyhogy örülök hogy végre kitölt a ruha. Csak éppen kerekebb lettem mint gondoltam és ilyen eseményre nem hiszem hogy így alkalmas vagyok. Amúgy vidám természetű, közvetlen, mosolygós lány vagyok, nem szoktam takargatni magam, híztam felvállalom és megpróbálok a lehető legpozitívabban hozzáállni ehhez. :) A súlyom ingadozik, hol kórosan sovány vagyok, hol normális, vagy mint most épp hirtelen felszedek. Sajnos nem tudom mit tehetnék hogy a normális kategóriába maradjak. Ajánlani tudnátok valamit?
2012. febr. 10. 20:57
9/12 anonim válasza:
Ha ajánlatot kaptál, akkor mi a gondod?
Nyilván azért kaptad az ajánlatot, mert megfelelsz
az elvárásoknak, nem?
Ne gondolkozz, csináld. Én se látom magam csinosnak,
mégis mindenki ezt mondja. Ja, és nem vagyok én se
nádszálvékony...
29/nő
2012. febr. 11. 12:52
10/12 A kérdező kommentje:
De a képeim alapján kaptam ajánlatot. Amióta híztam nem frissítettem őket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!