Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Anyagcserém hogyan gyorsíthatnám?

Anyagcserém hogyan gyorsíthatnám?

Figyelt kérdés

Lehetőleg egyszerű módszerek kellenének.

Régebben miden nap kétszer jártam wcre. Bár párkapcsolatban is voltam és sokat is idegeskedtem és akkor állt. megy a hasam. Mostanában meg alig járok wcre és hízok is. Pedig keveset eszem. Ráadásul 7 óra után nem eszem és se kenyeret se édességet nem eszem már dél után vagy estére. Szedek c vitamint, magnéziumot és a hajamra is vitamint. Ráadásul zöld teázom. Mit tegyek hogy gyors legyen az anyagcserém? Szerintem annyira keveset eszem h mindent felhasznál a szervezetem.

2012. febr. 16. 17:25
 1/3 anonim ***** válasza:

A gyors anyagcsere nem azt jelenti, hogy gyakrabban jársz wc-re, úgyhogy el kéne dönteni, mi a cél.

Székrekedésre a búzakorpát ajánlom.

2012. febr. 16. 17:40
 2/3 anonim ***** válasza:

Ó micsoda elegáns megfogalmazás, pont mint a reklámokban!

Egyél egy adag bablevest és újra zajos lesz a ház, annyit fogsz tőle durrogni!

2012. febr. 16. 17:55
 3/3 anonim ***** válasza:

egész nap egyél, egyenletesen. rost bevitelre is figyelj.

fehérje, zsír szükségletnek olvass utána. folyadék (víz) bevitel is tényező.

tehát ezekre figyelj oda. ha túl keveset eszel, akkor is lassul az anyagcsere, ugye takarékossági okokból.

anyagcsere -> napi energia igénye a testnek. izommunkával mindennel együtt.

2012. febr. 16. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!