Sajnos nagyon lassú az anyagcserém és diéta + sportolás mellett is lassan fogyok... Létezik olyan természetes alapanyagokból álló szer, ami felgyorsítaná az anyagcserémet és elindítaná végre a fogyást?
Nos, mit értesz diéta alatt, ha az alul leírt módón diétázol és napi 8x étkezel, ahogy normális diéta alatt kell, zsír, szénhidrát és fehérjebevitel rendben, és szedsz multivitamin packot, akkor ott valami egészségügyi dolog van, ahogy felettem lévő is írta, teljes vérkép, pajzsmirigy vizsgálat, hormonvizsgálat, sportorvoshoz menj, még ha fizetni kell is, és mondd el miért kerested fell az SZTK-s doktornénit nem fogja meghatni a problémád.
a normális diétáról:
Sok sikert!!!
Én is úgy tudtam fogyni, hogy napi 4-500 kalóriát ettem és napi két órát edzettem, 8 éven át. Tönkrementem...
Szedtem mindent, l-karnitin-t stb.
A májam tönkre is kezdett menni tőlük.
Majd kiderült, hogy hashimoto nevű pajzsmirigybetegségem van. Amit gyakran diagnosztizálnak sima alulműködésnek.
Tehát, az első, hogy vigyázz magadra. Ne szedj lehetőleg csak jó minőségű vitaminokat. A bio szelén 50-et naponta egyet. Ez nem gyógyszer, viszont jót tesz. És kerüld a jódos dolgokat. Én is azt hittem, h az jó, majd kiderült, ennek a pajzsmirigybetegségnek nem hogy jót tenne, még ront is rajta. És a mozgás az ami nagyon fontos.
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!