Akik már szedtek adipexet azoknak mi a véleményük róla?
Figyelt kérdés
Milyen mértékben sikerült lefogyni, vagy sikerült e egyáltalán. Mennyibe kerül, és hol lehet venni? Budapesten.. Előre is köszi :)2012. febr. 19. 21:58
21/21 magyarvizslatomi válasza:
Én szedtem és szedem most is. Szemét vagy nem, vannak emberek akik más módon nem tudnak lefogyni. Én a szülés után semmi módon nem tudtam lefogni, 156 cm és 78kg voltam, terhesség előtt 55kg. Utáltam magam, szégyenlős lettem a férjem előtt is. Kondi terembe jártam, diétáztam de semmi a mérleg nem mozdult hosszú hónapokon keresztül. Aztán egy ismerősöm aki 3 gyereket szült, mondta hogy ő ezt szedte, és sokat fogyott. Kipróbáltam, és egy év alatt sikerült fogynom úgy, hogy most 56 kg vagyok. Max 3 hónapot lehet szedni folyamatosan, utána hozzá szokik a szervezet, utána legalább 3 hónap szünetet kell tartani. A legelején vagy 3 este alig aludtam, de nappal ugyan úgy fitt voltam, sokat kell inni mellette, jelentősen el veszi az étvágyat, de azért oda kell figyelni hogy kicsit egyél. Előfordul száj szárazság, de nekem arra a rágó bevált. Valamint a széklet ürítéssel vannak gondjaim, de az előtte is volt, ezt szűzteával könnyítem. valóban van hogy ingerlékenyebb vagyok kicsit. Valamennyit vissza lehet hízni ha abba hagyod, de erre nekem bevált, hogy reggelente 2dl vízben elkeverek egy kanál alma ecetet. Azt mondják fogyni lehet tőle, én nem fogytam, de amikor abba hagyom az adit akkor szinten tudom tartani a súlyom. Felírhatja az orvos, de Magyarországon nem tudod kiváltani, csak a szomszédos országokba. Itt nincs betiltva, csak nincs forgalomban. Vigyázni kell a netes rendeléssel mert sok a hamisítvány. Én ugyan attól rendelem, mert megbízható. Az igazi adipex aranysárga, kicsit tojás formájú és édes vaníliás illata van. Nekem bevált! Már nem vagyok szégyenlős, csinosnak érzem magam. Sokkal jobb a közérzetem, embernek NŐNEK érzem magam. Igaz hogy bikinit már soha nem fogok felvenni, mert a terhesség a szülés, jelentősen megváltoztatta a testem, de az a ruha alatt nem látszik. Már nem vagyok depressziós, nem utálom a testem, nem utálom magam. Lehet hogy vannak veszélyei a gyógyszernek, én nem tapasztaltam olyat, ami ne érte volna meg. Mert mikor már napokat sírsz, hogy nem akarsz olyan testben élni, amiben nem érzed jól magad, akkor jön ez a számomra csodaszer, és vissza adja az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!