Akik már szedtek adipexet azoknak mi a véleményük róla?
persze hogy hat. minden méreg/drog hat.
csak az éhségközpont megzavarásától még nem leszel vékonyabb.
eredeti gané.
eredeti zamat, ellenállhatatlan szag: www.istallo.hu
...
Halomra lőném ezeket az embereket, akik nem képesek a kérdésre válaszolni... Azt szerette volna a kérdező megtudni, hogy AKI SZEDTE, annak MI A VÉLEMÉNYE. Nem azt, hogy aki már olvasott róla, az mit össze tud okoskodni tapasztalatlanul...
Lehet, hogy számotokra baromi nehéz elképzelni, de vannak emberek, akiknek nincs idejük arra, hogy az edzőteremben rohadjanak, mert mondjuk iskola + munka és lakásfenntartás (főzés, takarítás, miegymás) mellett pont ahhoz van a legkevesebb kedvem, hogy a konditeremben majomkodjak. Egész nap rohangálok, enni is alig van időm, tehát nem otthon tespedek és zabálom a chipset, mégis hízok. El sem tudtok képzelni ilyen életet? És hogy a hasonló embereknek megfordul a fejükben, hogy ilyen szerhez nyúljanak? Én szedtem már mindenféle természetes alapanyagú tablettát, mint szűztea kapszula, zabkorpa tabletta... Az egyiktől f*stam folyamatosan, ami egy rohanó életmód mellett bajos... a másik meg nem segített semmit... Szóval én nem fogok álszentkedni, és azt mondani hogy keveset egyél és szaladj sportolni... Ha ki akarsz bármit próbálni, próbáld, ez a Te életed! Nyilván ha odafigyelsz magadra, és bármilyen mellékhatást tapasztalsz, abbahagyod... Addig meg sz*rd le ezeket a sportisteneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!