Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Akik már szedtek adipexet...

Akik már szedtek adipexet azoknak mi a véleményük róla?

Figyelt kérdés
Milyen mértékben sikerült lefogyni, vagy sikerült e egyáltalán. Mennyibe kerül, és hol lehet venni? Budapesten.. Előre is köszi :)
2012. febr. 19. 21:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

persze hogy hat. minden méreg/drog hat.

csak az éhségközpont megzavarásától még nem leszel vékonyabb.

2012. febr. 20. 16:52
 12/21 A kérdező kommentje:
értem :) köszi a válaszokat
2012. febr. 20. 17:21
 13/21 anonim ***** válasza:

eredeti gané.

eredeti zamat, ellenállhatatlan szag: www.istallo.hu

...

2012. febr. 23. 12:46
 14/21 anonim válasza:
Én szedtem/szedek Adipexet. Az egyik ismerősömtől hallottam róla, ő lefogyott 12kg-t. Eddig 5kg-t fogytam tőle, bár nem volt rajtam túl nagy felesleg. Azon kívül, hogy elvette az étvágyam, más hatással nem volt rám. Nagyon szeretek enni, legtöbbször nem is azért, mert éhes vagyok, csak az ízek miatt. Az Adipex mellett nem voltam éhes, meg tudtam állni, hogy ne egyek. Nem pörögtem tőle, estére ugyanolyan fáradt voltam, mint máskor. Éjjel jól aludtam. Nem voltam ideges sem. Max. annyi, hogy sokkal többet ittam, mint azelőtt. Azt itt nem írhatom meg, hogy hol vettem, de 2500,-Ft belőle 10 db.
2012. febr. 23. 19:03
 15/21 A kérdező kommentje:
üziben megírod nekem? nekem is ez a vágyam.. én kb 10kg-t szeretnék fogyni..
2012. febr. 23. 20:56
 16/21 anonim ***** válasza:
amíg nem Romániában vetted, addig bármikor át is verhetnek, ugyanis eleve nem lehetne árusítani, ha árusítják azt semmilyen szerv nem ellenőrzi.. a drog kereskedelem már csak ilyen.
2012. febr. 23. 21:06
 17/21 nkRR válasza:
miért töröltétek a válaszomat ? szerintem minden mértékben kielégítő választ adtam..ha meg félsz tőle inkább ki se próbáld.. szedjél helyette reganont ..
2012. febr. 29. 16:26
 18/21 A kérdező kommentje:
Az milyen gyógyszer?
2012. febr. 29. 16:45
 19/21 nkRR válasza:
az adipexel rokonságban van..fogyókúrás gyógyszer szintén. nézz utána a neten.. ott több infót megtalálsz róla. kevesebb mellékhatás.. stb..;-)
2012. márc. 3. 17:25
 20/21 anonim válasza:

Halomra lőném ezeket az embereket, akik nem képesek a kérdésre válaszolni... Azt szerette volna a kérdező megtudni, hogy AKI SZEDTE, annak MI A VÉLEMÉNYE. Nem azt, hogy aki már olvasott róla, az mit össze tud okoskodni tapasztalatlanul...

Lehet, hogy számotokra baromi nehéz elképzelni, de vannak emberek, akiknek nincs idejük arra, hogy az edzőteremben rohadjanak, mert mondjuk iskola + munka és lakásfenntartás (főzés, takarítás, miegymás) mellett pont ahhoz van a legkevesebb kedvem, hogy a konditeremben majomkodjak. Egész nap rohangálok, enni is alig van időm, tehát nem otthon tespedek és zabálom a chipset, mégis hízok. El sem tudtok képzelni ilyen életet? És hogy a hasonló embereknek megfordul a fejükben, hogy ilyen szerhez nyúljanak? Én szedtem már mindenféle természetes alapanyagú tablettát, mint szűztea kapszula, zabkorpa tabletta... Az egyiktől f*stam folyamatosan, ami egy rohanó életmód mellett bajos... a másik meg nem segített semmit... Szóval én nem fogok álszentkedni, és azt mondani hogy keveset egyél és szaladj sportolni... Ha ki akarsz bármit próbálni, próbáld, ez a Te életed! Nyilván ha odafigyelsz magadra, és bármilyen mellékhatást tapasztalsz, abbahagyod... Addig meg sz*rd le ezeket a sportisteneket.

2012. márc. 24. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!