Ma kezdtem el az Adipexet szedni, rögtön hatnia kell?
Ebből az internetes patikából rendeltem: [link]
Valószínű hogy nem hamisítvány. Étkezés után vettem be délelött 11kor, kb 15-16h körül jelentkezett egy kis melegség érzet, picit felnyomta a pulzusom, de nem vészes.
Viszont most már éhes voltam, így ettem egy kis zöldsalátát virslivel. Véleményekre vagyok kiváncsi, aki már szedte, kinek mikor hatott, és hogyan.
először azt hittem,hogy nem is fog hatni,aztán egyre gyorsabban kezdett verni a szívem,hirtelen jó kedvem lett a lábam elkezdett a basszus ütemére mozogni.
aztán levettem a pólómat,bementem a tánctér közepére és ezt csináltam-
Igen, minden mellékhatásával tisztában vagyok, és köszönöm a normális válaszokat!
Annyira nem vészes az éhségérzetem, mivel már 1hónapja nem eszem semmi szénhidrátot, ilyen zöldségeken próbállok élni, az édességet kívánom sajnos eléggé, de próbállom félretenni és csak minimálisat fogyasztani belőle. Kijön a jóidő, azonnal megyek bicajozni, csak sajnos így rossz időben nincs nagy kedvem mozogni se pláne itthon a 4fal között. Szóval nem tespedek és zabállok az adi mellett, csak segítségnek szeretném hogy hatása legyen.
csak akkor lesz mellékhatása ha a szedés alatt fehérjét is eszel.
uh semmi fehérje,csak zöldséget.
:D
nem az éhségtől híztál el, és az éhség elvételével nem fogsz lefogyni..
több 100x le lett már írva ez is..
drogokkal elveszed az étvágyad, majd nem eszel, eddig is sza.rul ettél, ergó már abszolút minőségi és mennyiségi éhezésed lesz. tovább lassul az anyagcseréd, az izomzatod mennyisége, rombolod az esélyeidet hogy valaha is egészséges testalkatod legyen kevés zsírral. hajrá..
Aczél.
azonnal a kukába vele!
A munkát nem lehet megspórolni semmivel! Tessék, heti 3x súlyzós edzést végezni, 2x aerob edzést, naponta 6-7 étkezni, pontosan számolni a szénhidrátot, fehérjét, zsírt és lesz eredmény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!