Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Ma kezdtem el az Adipexet...

Ma kezdtem el az Adipexet szedni, rögtön hatnia kell?

Figyelt kérdés

Ebből az internetes patikából rendeltem: [link]

Valószínű hogy nem hamisítvány. Étkezés után vettem be délelött 11kor, kb 15-16h körül jelentkezett egy kis melegség érzet, picit felnyomta a pulzusom, de nem vészes.

Viszont most már éhes voltam, így ettem egy kis zöldsalátát virslivel. Véleményekre vagyok kiváncsi, aki már szedte, kinek mikor hatott, és hogyan.

2012. febr. 10. 20:22
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Szóval most vettem be reggel a 8. szemet. Keményen 1kg ment le rólam 1 hét alatt, diéta mellett! Szóval, lehet, hogy ha ezek után se indul meg a fogyás, szépen abbahagyom.
2012. febr. 17. 08:53
 12/12 TwistedQuinn válasza:
Van olyan, hogy a szervezeted hozzászokhat a bogyóhoz. Párom is szedte, neki 3 napig működött (az alatt le is ment róla 6 kiló) aztán egy hétre abbahagyta, és utána megint szedte 3 napig. Eredményesen lefogyott, és fél éve tartja a súlyát. :)Próbáld meg, hogy tartasz egy kis pihenőt, és utána újra kezded.
2012. febr. 20. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!