Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Nagyon gyorsan vesztem a...

Nagyon gyorsan vesztem a súlyomat. MIT TEGYEK?

Figyelt kérdés
Egy hónappal ez előtt kezdtem a diétámat.Akkor voltam 65 kg, mára már csak 45 kg vagyok!!!Normális ez vagy tényleg nagyon gyorsan vesztem a súlyomat??Normális válaszokat kérek!!!!!!Előre is köszi.
2012. jan. 22. 12:32
1 2
 11/15 anonim válasza:
nem kamu kérdés sztem,én 7 nap alatt fogytam 8 kg ot és 32 éves vagyok.ja,,és hál istennek nem daganatos beteg vagy ilyesmi
2012. jan. 22. 13:11
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem nem tudsz hanem nem akarsz mást enni. Karácsonykor is csak azt ettél amit leírtál? A szépen megterített ünnepi asztalnál, ahol gondolom sok finomság volt, te banánoztál? Ja persze...
2012. jan. 22. 13:13
 13/15 anonim ***** válasza:
55 %-os, neked hiszek, de a kérdezőnek nem. Ugyanis azt írja hogy vega volt, és 60 valahány kilós. Nekem kicsit sok itt az ellentmondás.
2012. jan. 22. 13:16
 14/15 anonim ***** válasza:

A vegaság és testsúly semmit nem jelent, ugyanis elég sokan zabálják a tésztát normális ch és hús helyett.

Kérdező: még jó, h lefogytál 20 kg-t, hisz koplaltál. A rossz hír

a) lement szinte minden izmod, zsír nem sok

b) ha nem kezdesz enni, meghalsz

c) ha enni kezdesz, felesben strapáltad magad, mert visszajön

2012. jan. 22. 13:19
 15/15 anonim válasza:
na.tehát ehez tartsd magad :D
2012. jan. 22. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!