Nagyon gyorsan vesztem a súlyomat. MIT TEGYEK?
Figyelt kérdés
Egy hónappal ez előtt kezdtem a diétámat.Akkor voltam 65 kg, mára már csak 45 kg vagyok!!!Normális ez vagy tényleg nagyon gyorsan vesztem a súlyomat??Normális válaszokat kérek!!!!!!Előre is köszi.2012. jan. 22. 12:32
1/15 anonim válasza:
Hát mit eszel egy hónapja mert szerintem ez nem normális mert ez gyors ha scak egy napi ételed nem egy alma és egy banán nem szoktál szédülni?
2/15 anonim válasza:
Jesszus, írd már le a napi kajádat, meg hogy mit mozogsz! meg hány éves vagy?
amúgy szeritnem is túl gyors, de mesélj, mit eszel?
3/15 anonim válasza:
Ez tényleg borzasztóan sok.. Ha nem koplalsz, lehet hogy valami betegség.
5/15 A kérdező kommentje:
Hát napi egy kettő banán alma joghurt meg rudi. és nem olyan sokat sportolok.Nem szoktam szédülni.
2012. jan. 22. 13:01
6/15 anonim válasza:
Na akkor napi 1-2 banán és 1-2 alma? 1 joghurt? 1 turorudi? Hány éves vagy, és hány kg? Igy eszel 1 honapja? Te jó ég. Nem akarod abbahagyni a diétát, és mondjuk bevinni egy kis húst is? Mert nem ártana, ha nem akarsz meghalni...
7/15 anonim válasza:
Majd ha valami normális kaját is fogsz enni akár kis mennyiségben is, hamar visszamennek rád a kilók. Egyébként logikátlan a kérdésed. Ha észrevetted hogy ez így hirtelen sok, akkor miért nem álltál le a fogyókúrával?
8/15 A kérdező kommentje:
Vega vagyok.És amúhy 29 éves vagyok,De egyszerüen nem tudok annál többet enni!
2012. jan. 22. 13:09
9/15 anonim válasza:
Ja és ez egy kamu kérdés. Gondoljátok már át hogy hány kilót fogyott ennyi idő alatt. Na ugye!
10/15 anonim válasza:
Vega vagy? És vega létedre voltál hatvan vhány kilós??? Oh de kamu!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!