Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Mit tegyek, hogy ne érezzem...

Mit tegyek, hogy ne érezzem az éhséget? Hogyan kell/lehet leszokni a nagyétkűségről?

Figyelt kérdés

Az új családomban a nőknek a tányérjára fele annyi jár, mint a férfiakéra.

December elején kerültem egy összetartó, amúgy normális emberekből álló nagycsaládba. Jól érzem magam, a kisfiamnak is jó helye lett, de sok területen képtelen vagyok alkalmazkodni hozzájuk.

Ilyen például az a szabály, hogy a férfiak/fiúk adagjának csak a felét ehetik a nők/lányok.

Egy hónapig még úgy ahogy bírtam. Reméltem, hogy ez csak megszokás és ez az én nagyétkűségem majd lecsökken, és nekem is elég lesz az ami a többi nőnek elég.

De mostanra már nem bírom tűrtőztetni magam. Amikor csak lehet stikában tömöm magamba az ételt otthon, meg a bevásárláskor veszek valamit plusszba és azt hazaúton gyorsan befalom. De így is éhes vagyok mindig.

Van valami ami tartósan elveszi az étvágyat?

Szedem a Zeataxot, de semmit sem ér. Ajánlották még a szűzteát, azt még nem szereztem be.

2012. jan. 21. 12:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát ez durva, és te ilyen családban jól érzed magad??

A szűztea nem veszi el az étvágyat. 5x egyél egy nap, kb. 3 óránként.

De én a helyedben igenis annyit ennék, amennyi jólesik, biztos nem maradnék olyan helyen, ahol kiméregetik a kajámat.

2012. jan. 21. 12:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Próbálj meg sok vizet inni. Nálam ez bevált. Tarts kéznél Abonettet. Csak 16 kalória van egy darabban. Sok vízzel kifejezetten ajánlott. Laktat, elűzi az éhségérzetet. Egy idő után a gyomrod is alkalmazkodni fog a kisebb étel mennyiséghez. A Zeataxot felejtsd el!
2012. jan. 21. 12:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Jó ég!

Kérdező!

Neked nem a nagyétkűségről kellene leszoknod, és gyógyszert szedni az étvágyadra, hanem kiállni magadért!

Ne haragudj, de hosszú ideje ez a legabszurdabb kérdés, amit itt olvastam.

Gondolkodjál már!

Mi jogon dönti el bárki azt, hogy TE mennyit ehetsz, vagy mennyire lehetsz éhes?

Mi az, hogy a felét kapod?

Ilyet még életemben nem hallottam!

Nehogy már mások mondják meg, hogy neked mennyi az elég!

Nem gyógyszert kell szedned, hanem a fejedben rendet tenni, és egy kis öntudatot feléleszteni önmagadban.

Azt, hogy te mennyire legyél éhes nem a férjed, és a családja fogja eldönteni!

2012. jan. 21. 12:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Az jutott eszembe, ha netán terhes leszel, mihez fogják igazítani a napi táplálék és vitamin szükségletedet?
2012. jan. 21. 13:34
 5/6 anonim ***** válasza:

mennyi idős vagy?

mi a viszonyod ehhez a családhoz?

van saját kereseted?

ezek alapján: ha van pénzed, vegyél magadnak kaját. zabot, húst főleg.

ha független vagy valamennyire ezektől az emberektől, kérj több ételt, evés után egyél újra, vagy vágd arcon ha nem adnak, és menj el húsért/zabért a boltba.

HA függsz tőlük, kérj önkormányzati segítséget 1. segítséget, hogy direkt éheztetnek, 2. átmeneti segélyt kajára.

3. keríts olyan embert, aki pártfogol téged, és nem idióta. pl. ha a szomszédban laknál, én beszélnék a szüleiddel.. mert egy magyar ember ennyit meg kell tegyen a másikért.

ha meg szegénység van, hát.. marad a segély. meg dolgozni kell és akkor lesz pénzed.

2012. jan. 21. 16:49
 6/6 anonim válasza:

Hát lehidalok...

Ez akkoriban mikor kevés élelmiszerhez jutottak az emberek és még a férfiak egész nap robotoltak a betevőért kint a földeken,sok és kalóriadús ételre volt szükségük(lsd.parikás, pöri, szalonna) akkor sem állta meg a helyét.

Nekem is az első gondolatom az volt hogy : és ha terhes lennél?? ha fiut vársz megeheted az adagját ha lányt csak a felét?

A mai világban ahol már nem ilyen munkát végeznek a férfiak (van még aki ilyet, falun) és a nők is robotolnak egész nap el kellene felejteni ezt. Tegyük fel hogy egésznap irodában és kocsiban ül, az asszony meg egy gyárban 12 órázik..akkor a nő alig látszik az árnyékától, a férfi meg "jólmegtermett".

A másik, hogy a párod eltűri hogy éhezz?? Az enyém mindent megtenne értem, hogy mindenem meglegyen.

Ha ezen nem lehet változtatni akkor én a Hoodia vagy milyen spray-t ajánlom, kicsit drága de azt hallottam az elveszi az étvágyat.

Kérdés hogy tényleg nagy étkü vagy, vagy csak pszichés zavarban szenvedsz.

2012. febr. 7. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!