Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » HOODIA P57-et használ?

HOODIA P57-et használ?

Figyelt kérdés

Szeretném megtudni, hogy mennyire volt hatásos, kb mennyit fogytatok x idő alatt, mit és mennyit mozogtatok és mit ettetek!

erről lenne szó:

[link]

Előre is köszönöm a válaszokat!

26/N

2012. jan. 20. 00:37
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Én kipróbáltam, nem használt. Mondjuk lehet, hogy annál produkál látványos eredményt, akinek nagyobb súlyfeleslege van. Én előtte se ettem és nassoltam olyan sokat.

Szóval nagyon nehéz áttérni rá, de életmódváltás.

2012. febr. 16. 20:54
 22/26 anonim válasza:
100%

Én 1 hete szedem és 2,6 kilóval lettem kevesebb. Nem éhezek, és nem nagyon gondolok a kajára néha azért eszem mert tudom hogy egész nap nem ettem semmit és muszáj.

Mondjuk az első 4 nap alatt 2,4 kg ment le aztán ahogy észrevettem ez belassult, de nem az a célom hogy azonnal fogyjak le 20 kilót mert tudom hogy az nem tesz jót meg hogy valószínű vissza is híznám.

A cukros üdítőt teljesen elhagytam csak vizet iszom és mióta szedem édességet sem ettem.

Nem mozgok semennyit sem mert nincs időm rá.

Ja és én napi egyet szedek az első étkezésem előtt.

Remélem beválik mert nekem az a célom hogy nyárra 65 kiló legyek.

2012. febr. 17. 13:00
 23/26 anonim válasza:
76%
Szerintem ahányan vagyunk, annyi féleképpen használhat. Mindenkinek más a szervezete, mindenkinek másképp reagál.. Én azt mondom, próbáljátok ki, azzal nem vesztetek semmit.. :) :)
2012. jún. 29. 12:46
 24/26 Veronika Judit válasza:
100%

Itt lehet okosodni, [link] (minden választ meg kapsz)!

Ne azért szedd mert nem este akarsz enni!!!

Én az első nap estem abba a hibába, hogy elfelejtettem enni, azóta oda figyelek hogy rendszeresen egyek (mértékkel), sok folyadékot igyak.

Az első 4 nap alatt 4 kg ment le, aztán második héttől átlagba 10-30 dkg naponta, bár én napi két szemet szedek. Szóval a -6kg hihető számomra (gondolom) az illető nem 75 kg-ról indult, akárcsak én...

2012. júl. 11. 19:50
 25/26 anonim válasza:
100%

Én is elkezdtem szedni. Két pici gyerekemet egyedül nevelem, meghalni sincs időm, nemhogy még eljárjak edzeni. Szóval minden okosan, módjával.

Amikor elkezdtem, kb. 5 nap után vettem észre változást, hogy nem tudok annyit enni és nem vagyok nagyon éhes. Napi 4-5 alkalommal ettem, keveset és mellé folyadékot sokat. Ami talán mellékhatásként megemlíthető, legalábbis nálam,hogy kicsit pörgősebb voltam, és éjszaka nem nagyon tudtam aludni, sokat forgolódtam, bár egyébként is rossz alvó vagyok.

Egy havi adag 30 kapszula...én ezidő alatt ettem-ittam, sőt még csokit is ettem és lefogytam 3 kg-ot. Csinálhattam volna drasztikusabban is, de én nem akarok éhezni, kiszáradni sem....és épp eleget futkározom a két pici gyerek után, úgy hogy a napi mozgás is megvolt.

Én azt gondolom, hogy ennek a kaktusz kapszulának különösebb mellékhatása nincs a fent leírtakon kívül és szerintem egyáltalán nem veszélyes. Annyi még megemlíthető hogy szedése alatt kicsit szárazabb volt a szám és kesernyés íz volt állandóan a számba...de néha elmúlik és megszokható.

2012. szept. 12. 18:44
 26/26 anonim válasza:
Első héten napi egy hoodiát ettem,és rengeteget ittam,tényleg nem éhes tőle az ember.Csak a második héten kezdtem tőle fogyni,napi kettőre emeltem az adagot,és egyre rosszabbul lettem.Ezek a szerek az erekben és a szívben tesznek kárt.Szóval most az a helyzet hogy szívinfarktust idézet elő HOODIA....
2017. jan. 8. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!