Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » HOODIA P57-et használ?

HOODIA P57-et használ?

Figyelt kérdés

Szeretném megtudni, hogy mennyire volt hatásos, kb mennyit fogytatok x idő alatt, mit és mennyit mozogtatok és mit ettetek!

erről lenne szó:

[link]

Előre is köszönöm a válaszokat!

26/N

2012. jan. 20. 00:37
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

és simán tudatosság címszóval nem tudsz ugyan így kevesebbet enni?

mert más emberek máshogy reagálhatnak az étvágy csökkentésére (vagy nem használ, vagy erősebben hat, ez még igazabb a szintetikus gyógyszerekre pl. Adipex) és a mérhetetlen nagy étvágytalanság sokaknál átvág egy kisebb éhezésbe. de mivel eddig is éheztek (minőségileg) ezért ez sokaknál az egyik legrosszabb dolog/döntés, ami történhet.

2012. jan. 21. 08:19
 12/26 A kérdező kommentje:

Megmondom őszintén, hogy napközben nem eszek egyszerűen nincs étvágyam, este meg bekajálok.

Gondoltam ez helyre teszi az eléggé hülye szokásomat, hogy este kajálás előtt bevenném és akkor este nem lennék éhes hanem visszaszoknék a normális kajáláshoz.

Ezért gondoltam, hogy kipróbálom. Hátha segít mert ez eléggé hülye szokás és ez miatt híztam el.

Hátha segít

2012. jan. 21. 13:12
 13/26 anonim ***** válasza:

ha este nem vagy éhes, akkor majd nappal rendesebben fogsz enni?

azt még megértem, hogy esetleg felhozol egy magyarázatot: nappal keveset eszel, estére legalább elég epe termelődik, besűrűsödik, és jobb lesz az emésztésed a hosszabb kihagyás után. mert ez még tényeken alapulna.

de azzal, hogy valami étvágycsökkentőtől szoknál át más étkezési rendszerre.. na mindegy, igazából nem tudok ebbe belekötni, majd írhatnál pár nap/hét múlva, hogy sikerült.

2012. jan. 21. 13:31
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom Aczél a tudatosságos dolgot nekem Írtad aki az első oldalon az utolsó.....! Figyi, nekem semmi akarat erőm nincs.... Nekem rendesen el kell felejtenem enni ahoz, hogy ne járjon a nasin az eszem...! Legutóbb mikor sokat fogytam (még a szülés előtt) az apukám halálakor volt! :( Ott volt stressz, bánat... és minden amitől elfelejtettem enni :( Most viszont hogy pörgök egy 6 hónapos baba körül a tudatos táplálkozás az amire tuti nincs időm :( Én megmondom őszintén hogy szedem ezt de mellette be szoktam kapni egy-egy supradint is.....! Nekem ez a tudatosság! És igaz, mindenkinél mást vált ki, én ezért nem is írtam hogy GYORSAN VEDD MEG MERT NEKEM BEJÖTT :D Mindenki más és mindenkinek van saját döntése :) Aczél te amúgy mivel is foglalkozol??? Nem kötekszem csak komolyan érdekel :)
2012. jan. 21. 14:52
 15/26 anonim ***** válasza:

harcművész vagyok.

igazából kérdezőnek írtam amúgy. tudatos táplálkozás meg nem akaraterő kérdése.. véletlen nem eszem. ha ilyen véletlenek "megesnének" akkor elég fura lenne az élet. pedig így sem piskóta.

2012. jan. 21. 16:31
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Örülök akkor Aczél hogy te nem vagy olyan elfoglalt, hogy este jut eszedbe hogy húúú baszus kilyukad a gyomrom az éhségtől! És ezek szerint még nem is halt meg senkid :( Hidd el akkor tényleg nem az evésen jár az eszed :( Kedves kérdező, nekem nagyon sok egészséges életmódot követő meg valló ismerősöm van....! Akinek nem jön be nem jön be....! Akár lehozzák a csillagot az égről akár nem.... :( Majd eldöntöd, de én csak úgy fogyok ha nem eszek....! Ide Aczél vagy oda :) :)
2012. jan. 21. 21:56
 17/26 anonim ***** válasza:

mindenki úgy fogy, hogy nem eszik... () .. sokat.

nekem is halt meg. rokon emberem. közel álló emberek.. ez valami olyan természetes dolog mint maga az emberi erőszak. nincs olyan ember, akinek nem kellene hasonlókkal megbirkóznia.

ha meg éhes vagyok eszem, még jelen állapotomban is edzem annyit, hogy megengedhessem magamnak hogy rendszeresen munkát adjak a gyomromnak, ha nem is 30dkg szalonnát, de egy pár szeletet zöldséggel és kis zabbal bármikor lecsúsztatok, amíg jó idők járnak addig nem hagyom üresen a gyomrom, elég lesz az akkor ha esetleg majd nem lesz más választás.

2012. jan. 21. 22:59
 18/26 anonim válasza:
100%
Sziasztok! Használom két hónapja spray formájában. Valóban csökkenti az étvágyat. A legfontosabb mint mindig itt is rajtunk múlik, hogy "jojozunk" vagy megváltozunk. Túl sokat ettem (2200-2500 kcal/nap)a saját energia szükségletemhez képest, mielőtt elkezdtem használni(emellet alulműködik a pajzsmirigyem ami lassítja az anyagcsrét stb.). Eldöntöttem, hogy változtatok. Elkezdtem kiűzni a fehér lisztet és a cukrot az étrendemből, zöldséget rostokat előtte is bőven fogyasztottam, de ez kevés volt. Egészségesen táplálkozom nagy odafigyeléssel és a koromnak életmódomnak bekalibrált elfogyasztható kcal mennyiségnél az én szervezetemnek kevesebbre van szüksége és ha fogyni akarok még kevesebbet ehetek. Így muszály csökkentenem az éhség érzetemet. Lassan fogyok és nem éhezem, megszokom a kisebb mennyiségeket. Hosszútávra tervezz és akkor menni fog! Ne vidd túlzásba a szervezeted éheztetését! Ne azt tűzd ki célul hogy gyorsan fogyj hanem hogy fogyj! Ebben biztosan segíteni fog ez a szer. Gondolom lehet 6 kilót is fogyni 1 hét alatt ha előtte irdatlan mennyiséget zabált valaki és teljesen dehitratálódik is, szóval ha jól ki akar madával tolni. Végül: én 2 hónap alatt 5 fix kilóval vagyok kevesebb és nem "fogyókúrázom" semmi önsanyargatás, éhezés (úgy értem hogy a szervezetem sem éhezik nem csak em vaygok éhes!).
2012. jan. 25. 12:42
 19/26 anonim válasza:
51%
Szia én 3 hete kezdtem el szedni napi 1 szemet veszek be reggeli után.Ma álltam rá a mérlegre és -3 kg lement rólam.Tornázni sajnos nincs időm,csak rohangálok a 13 hónapos kisfiam után.16.00 után nem eszek semmit max gyümölcsöt vagy egy joghurtot.
2012. jan. 31. 15:35
 20/26 anonim ***** válasza:
és 40-50-(60) évesen mindennek nagyon nem fogsz örülni.
2012. jan. 31. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!