Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Hoodia! Próbálta már valaki?

Hoodia! Próbálta már valaki?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Érdekelne, hogy próbálta-e már valaki ezt a szert és használt- e neki? Én az elmúlt időszakban lefogytam (majd 30kg-t) de maradt fenn felesleg a csípőmön és a combomon ami most csúnyán fest. Elkezdtem edzeni futni stb. amitől megnőtt az étvágyam ezért már egy ideje hiába edzek nem megy lejjebb a mérleg nyelve és ami fontosabb a centik sem. Ez úgy tudom elveszi az étvágyat és segít lebontani a zsírokat.

Valakinek bevált már?

A Hoodia P57 vagy a Carbo Hoodiát használtátok?

2012. jan. 5. 09:34
 1/3 anonim válasza:
Én már próbáltam és hogy öszinte legyek placebo az egész semmit nem használ!
2012. jan. 6. 21:23
 2/3 Norka22 válasza:
szia! én szedtem a Hoodiát és nagyon jó!!!!!! Nekem 1 hónap alatt lement 4,5 kg és nagyon örültem:) sok folyadékot kellet inni rá! és hamisítják is... most ugyan gondban vagyok mert megrendelésem nem jött meg 1 hónapja rendeltem egy másik oldalról,arra már 1 hete várok,talán ez már megjön,nagyon remélem,de le kopogom az 1,5 hónap alatt nem szedtem vissza semmit!! én nem tornáztam nem diétáztam se a hoodia szedés alatt sem miután elfogyott! mindent ettem és egyszerűen nem voltam éhes! ha mégis ettem és kész! enni kell! de segíteni fog! én ajánlom neked hogy próbáld ki és ne hallgass a negegativ véleményekre,légy pozitív!:) Ha tornászol vagy diétázol mellé még jobb szerintem!! Akinek 15kg nál több a súlyfeleslege annak napi 2 öt kell bevenni nem 1 et! Viszont sok sok rengeteg folyadék,én reggeli után vettem be de ha nem reggeliztem akkor ebéd után! akinek magas a vérnyomási AZ NE SZEDJE MERT AZT KICSIT FELVISZI! de rosszul nem voltam max néha fájta fejem de nem vészes,és néha elég későn tudtam CSAK ELALUDNI DE MINÉL KORÁBBAN VESZED BE PL: 8 9 ORA KÖRÜL ANNÁL INKÁBB TUDSZ MAJD ESTE ALUDNI! próbáld ki!! sok sikert!!! azt azért meg meg kell jegyeznem hogy valóban minden embernek más-és más szervezete van nekem hatott,de az nem azt jelent h mindenkinek fog! de én ajánlom! hajrá!!
2012. jan. 7. 13:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a kommenteket!
2012. jan. 9. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!