Honnan tudok EREDETI Hoodia p57 tablettát rendelni?
Figyelt kérdés
Mert állítólag hamisítják.A www.hoodiarendeles.com oldalon eredetit árulnak?
2012. jan. 11. 13:58
1/8 anonim válasza:
hazugságokon nehéz kifogni.
ha van némi időd, nyomozd kicsit le a forgalmazót. asszem minden cégről elérhető mekkora forgalmat bonyolít le, mennyit adózik.. székhelye itthon, vezetősége.. ilyesmiket.
esetleg ezt is megnézheted, ha mindenképpen hoodiáznál [link]
2012. jan. 11. 14:27
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. jan. 11. 14:31
3/8 anonim válasza:
Szia!
Onnan rendelem és ők igazit illetve a hatásosat gyártják! Nekem eddig segített!
Aczélnak igaza van ebben a nyomozósdiban, csak nemtom erről honnan lehet infót szerezni!
Sok mindenkinek megkönnyítené a helyzetét, vásárlását :D
2012. jan. 21. 00:30
4/8 anonim válasza:
kezdetben telefonálsz, esetleg magyar forgalmazót személyesen is megkeresed. és akkor el tudod majd valakinek kapni a tökét, ha átvernek.
mondjuk egy természetes összetevőjű készítményről van szó ami nem mindenkinél működik/hat egyformán.
Hologramos ,sima, olcsó, nagyon drága mind ugyanolyan. Csak valaki ezen akar meggazdagodni. Például az árgépen is van hoodia spray 1800FT ért és 5500Ftért is ugyanaz.
2012. jún. 1. 11:16
7/8 anonim válasza:
Szia. Szerintem azon az oldalon másmiet árulnak. Én szedtem egy dobozzal ami biztosan külföldröl jött. Az hatott, szépen fogytam. Utánna onnan rendeltem, mert nem tudtam ismerösömmel külföldröl hozatni, és az a kapszula másabb volt, eltért a korábbitol, bár ránézésre teljesen ugyanolyan volt elsőre. És hatni se hatott.
2012. dec. 23. 21:27
8/8 anonim válasza:
Sajnos nem eredetit árulnak, én kértem tőlük 5x pénzvisszafizetést, egyszer sem válaszoltak.Inkorrektek voltak:(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!