Kudzu tablettát szeretnék venni. Ha valaki vett már, megírná h hol? És hogy tényleg jó? Újpesten lakom és jó lenne azért a közelben. Nem szeretnék online rendelni.
Én nem találtam eddig boltban, úgyhogy mi is webáruházból rendeltük, innen :
Nekünk nagyon bevált!!! :D
A lányom volt nagy dohányos, több módszerrel próbálkozott sikertelenül, ezzel viszont viszonylag könnyen le tudott szokni.
Tényleg igaz a leírása, hogy ettől nem kívánja a cigit és nassolási vágyai sincsenek.
Kb. 1 hét szedés után már nem is kívánta a cigit, de a biztonság kedvéért 3 hónapig szedte.
Tavaly csinálta ezt a kúrát a lányom, azóta nem cigizik és úgy látom, ez semmiféle nehézséget nem okoz neki.
Mi is ismerőstől hallottunk róla, aki szintén hasonlóan könnyen tudott leszokni a cigiről ezzel a Kudzu tablettával.
A tapasz és a rágó nem is fog leszoktatni : abban is nikotin van!!!
Nekem van olyan ismerősöm, aki az elektromos cigit is, akupunktúrát is próbálta és nem tudott leszokni, viszont a KUDZU tablettától 1 hét után elfelejtette a cigit!
A végleges hatáshoz javasolt néhány hónapig szedni a tablettát, hiába pár nap után úgy érzed, hogy nem kívánod a cigit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!