Kudzu tablettát szeretnék venni. Ha valaki vett már,
megírná h hol? És hogy tényleg jó? Újpesten lakom és
jó lenne azért a közelben. Nem szeretnék online
rendelni.
vagyis érzek.. de csak reggelente mikor felkelek, és nem esik jól a kávéhoz a cigi.de mivel volt még reggel 3 szálam így azt elszivtam, és kell a többi, és igy vettem 1 doboz cigit ismét :/
2011. ápr. 25. 09:58
Nah közbe nekem eltelt 2 hét!! Azt kell mondanom hogy megéri szedni!! Már alig kívánom a cigit, csak a megszokás miatt szívok el néha pár szálat, mostmár erről próbálok leszokni! Melegen ajánlom mindenkinek a kudzu -t!!! TÉnyleg hatásos!!!
2011. máj. 11. 15:06
13/21 juhaszeva11 válasza:
Gratulálok a sikeredhez. Én már egy doboz tablettát beszedtem, de semmi hatását nem tapasztaltam.
2011. dec. 30. 08:03
14/21 anonim válasza:
Valaki nem tudja, hogy alkoholfüggőségre is ennyire hatásos?? Egy ismerősöm nem tud leszokni róla hiába próbálja, csak hetekig bírja aztán megint.. Légyszi segítsetek... Köszi
2012. aug. 2. 11:42
15/21 K.Tündi válasza:
Én bementem a biopatikába és rendeltettem.
2014. dec. 31. 12:50
Üdv,azóta ki hol tart? Mot vettem én is ilyet,egyenlöre 4.napja szedem, napi 1et.De lehet 2öt kéne? Akinek segitett azota sem szivja? Nagyon jo lenne ha le tudnám tenni, De nagyon nehéz.Egyszer mar sikerult,én hülye 1,5év utan visszaszoktam.Az a masfél év is olyan volt,hogy napi szinten gondoltam rá, most végleg meg akarok szabadulni ettöl. Se pénzem rá(vagyis van de lenne jobb helye,és sajnálom erre költeni) Se kedvem nincs szagolni a ruháim,hajam.Elegem van belole de mégis mindig ragyujtok. Nagyon remélem hogy beválik nálam is ez a tabletta.
2015. ápr. 7. 10:30
Mindenkinek ajánlom a kudzut aki leakar szokni a dohányzásról!!! Én 2015.09.02-án kezdtem el szedni a Vitanorma félét napi 3x1-et. 8.-án már nem gyújtottam rá és azóta sem. Néha vannak olyan gondolataim hogy "de jó lenne elszívni egy cigit" de kb ennyi. Semmi feszültség. Tehát sokat segít.Kb fél éve is próbáltam leszokni kudzu nélkül akkor 2 napig bírtam és azt is nagyon feszülten. Kell hozzá akarat de nagyon megkönnyíti a leszokást annál aki leakar szokni.Holnap kezdem el a Swanson kudzu gyökeret az elméletileg többet tartalmaz egy kapszula mint a Vitanorma. Abból is mehet 3x1 szerintem. Napi 1 kapszulával szerintem nem érdemes próbálkozni.
2015. szept. 10. 21:21
Igen utolag rajottem . Kb 3hétig szedtem napi egyet.Semmi.... Nem volt elég akarat bennem. De holnaptol ujra elkezdem szedni.Napi 3at. Muszaly.Elegem van.Mindent utalok mar benne.Mégis mikor reggel felkelek az az első dolgom hogy feloltozok fozok egy kavét és kimegyek ragyujtok.Asszem a kávét is hanyagolom mostmar.. Magamat is rettentoen utalom miatta. Nem tudom hogy lehetek ilyen gyenge.
Elkezdtem olvasni allen carr könyvét is. Kituztem okt 1et hogy ha nem teszem le addig onnan egy szálat se.Nagyon remélem hogy par honap mulva leorhatom pozitiv tapasztalataimat. Nagyon bizom a kodzuban, (mar csak a placebo hatas kedvéért is probalom magam meggyőzni hogy segiteni fog). Ha nem birnam vettem egy nikotinos rágót, leghosszabb dohanymentes idoszakomban az segitett ki sokszor.
Ha tehetném ugy pofon.b.sznám magamat mikor eloszor ragyujtottam. Életem legrosszabb dontése volt. Nagyon nehéz kimasznom belőle de mennie kell!!!!
Bocsi hogy eltértem a tématol,ezt kikellett irnom.
2015. szept. 22. 13:57
Én is bánom az első napot mikor rágyújtottam és nekem sincs sok akarat erőm de ez tényleg működik. Úgy fejti ki a hatását mint a nikotin. Amint abbahagyod a cigit az agyban lévő dopamin receptorok felszabadulnak amit eddig amíg dohányoztál a nikotin lekötött. Na ez után a Kudzu fogja lekötni mert ugyan az a hatása mint a nikotinnak. Ez nem placebo! Csak az a lényeg többet szedj belőle ne napi 1-et mert a hatóságok nem engedélyezik hogy nagyobb ajánlott fogyasztói mennyiség legyen feltüntetve.3-4x1 simán mehet. Természetesen akarat is kell de nagyon sokat segít.
2015. szept. 23. 05:43
A Nikotinos rágóval meg nem érsz semmit. Az ugyan úgy biztosítja a nikotint és fokozatosan csökkented. Ugyan az mintha szívnád a cigit és fokozatosan csökkented. Mondjuk azt is kipróbálhatod ha így nem megy hogy nem tudom mennyit szívsz mondjuk egy dobozzal akkor holnaptól csak 10 szál pár napig vagy egy hétig utána már csak 5 szál pár napig és végül eldobod. de a kudzut szedd szerintem mert nagyon sokat segít. Nekem ezzel sikerült úgy hogy nem csökkentettem a cigit 1 dobozzal szívtam naponta és úgy dobtam el egyből. 11 évig szívtam kék bond, meg barna szofi erősségű cigiket.
2015. szept. 23. 07:56
Kapcsolódó kérdések: