Van rajtam felesleg , nem sok , a hasamon kb 3 centi . Érdemes thermogen zsírégetot vennem vagy l carnitine -t nyomjam? Nagyon gyorsan le kell adnom ezt a felesleget.
és még bunkón sem írhatok, mert nyilván olyan ember tette fel a kérdést, aki ad a véleményemre. fene.
l-carnitint termel a tested. ha nem edzel napi 4 órát, akkor fölösleges.
termogén zsírégető mint.. mire gondolsz? nincsenek (sajnos) csodaszerek. heti ~1 kilót ezek nélkül is fogyhatsz. többet meg ezekkel sem. a ha nagyon fogyni akarsz, akkor pedig a jó étrendet sem helyettesítik. szerintem ezért feleslegesek. de ki lehet próbálni.. sőt még a .. slimfitet vagy mi a sza.rt is ki lehet próbálni, mert nekem nem győzték magyarázni, hogy ugyan olyan diétával így sokkal gyorsabb a fogyás.
de ha engem kérdezel, tartalékold húsra a pénzed. abban is van karnitin.
2012. jan. 18. 11:16
3/5 A kérdező kommentje:
Minden nap 200 gramm húst tolok , kardió edzés után fehérjeturmix ,hogy izomból ne fogyjak,de valamivel fokozni szeretnem
2012. jan. 18. 12:02
4/5 anonim válasza:
kevesebb energiabevitellel fokozhatod.
addig, amíg biológiai akadálya nem lesz, ugyanis van egy határ, aminél több zsírt "üzemanyagot" nem bírsz elhasználni, elégetni.
de próbálj ki valamit.. aztán írd meg hogy mit tapasztalsz!
2012. jan. 18. 12:14
5/5 anonim válasza:
Nagyon gyorsan nem fog menni, legalábbis ha nem akarod hogy elkezdj jojózni. Egy étrend és az az edzésterv amit csinálsz, meg az adataid érdekelnének, úgy többet tudnék mondani én is, meg Aczél is, mert így csak nagy általánosságban tudok nyilatkozni.Csodaszerek nincsenek, nagyjából egy hónap alatt lehet elérni amit szeretnél. Esetleg a Startech-féle Braz Burn-t ki lehet próbálni, ismerősömnek meglepően jól hat, ugyanannyi edzés és ugyanolyan étrend mellett látványos hatást mutat már két hét alatt is, de mindenképpen több vitamin és folyadék kell mellé a fokozott terhelés és a méreganyag-felszabadulás miatt. A 200g hús meg nekem elég kevésnek tűnik, bár én egy nap izomnövelés-egy nap állóképesség edzést tartok most, tegnap olyan másfél-két kiló húst ettem meg, összességében olyan 10000 kalória környékén.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!