Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Ki mit gondol a SlimFit-ről?

Ki mit gondol a SlimFit-ről?

Figyelt kérdés
Mennyit fogytatok, mennyi idő alatt? Használ? Saját tapasztolatok érdekelnének. Előre is köszönöm!

2012. jan. 14. 11:34
 1/10 anonim ***** válasza:
a legjobb! nem olvastad a kommenteket a hirdetésében?
2012. jan. 14. 14:41
 2/10 anonim válasza:
Jóó,de csak,ha rendesen edzel mellette.
2012. jan. 14. 22:43
 3/10 anonim ***** válasza:
igen, rendes edzés, aktív életmód mellette, és egy kis tudatos odafigyelés az étkezésre és abszolút jó eredményeket el lehet érni!
2012. jan. 14. 22:52
 4/10 lillus90 válasza:

sziaztok!

én nem edzettem mellette,arra figyeltem csak h este már ne egyek,és nekem két és fél hónap alatt lement 9 kiló.nem volt túl drága,azért is próbáltam ki.rendbetette az anyagcserémet is.

2012. jan. 19. 14:22
 5/10 anonim ***** válasza:

az este nem evés még szép hogy rendbe teszi. hiszen fél napig nincs semmi dolga az emésztő rendszerednek.. de ehhez minek kellett az olcsó slimfit..

nem akartál külön ananászt meg fahéjat venni ugye, mert ez van benne..

az anyagcserédet meg hogy tette rendbe? mennyi volt az alapanyagcseréd kúra előtt, és mennyi utána?

2012. jan. 19. 14:38
 6/10 anonim válasza:

Sziasztok!

nekem a slimfit használ,1 hónapja szedem,eddig sikerült lefogynom 5 kilót,mivel fáj a lábam,igy nem tudok sportolni,én azért kezdtem el szedni.mellékhatását nem tapasztaltam.meg elég sokmindent kipróbáltam már,ezelőtt például a perfect slimet,de az semmit nem használt,ráadásul még számlát sem kaptam róla.

2012. jan. 20. 14:39
 7/10 anonim ***** válasza:

ez biztos azért van, mert Ember még nem hallott arról hogy az ananásznak és a fahéjnak mellékhatása lenne..

ha fogyasztó hatása lenne, az lehetne mellékhatás, hiszen az azt jelentené, hogy mérgezőek.

de elhiheted, hogy azért fogytál 5 kilót, mert 5 kiló zsírnak megfelelő kalóriahiányt zsírból pótolt a szervezeted. ennek vajmi kevés köze van (lényegében) ahhoz, hogy te közben slimfitet ettél, vagy éppen söröztél..

2012. jan. 20. 15:01
 8/10 kurtagy75 válasza:
hello!én több mint két hónapja szedem a slimet, az étkezési szokásaimon nem változtattam,kb ugyanannyit mozogtam mint eddig,és így ment le nekem 7 kiló,ugyh nekem használt
2012. jan. 25. 13:08
 9/10 anonim válasza:
én is szedem a slimfit tablettát.és különösebb életmódváltozás nélkül nekem is lement kb 8 kilo közel két és fél hónap alatt.
2012. jan. 28. 14:30
 10/10 anonim válasza:
én több mint egy hónapig szedtem tavaly nyáron,akkor fogytam vele 5 kilót.sokkal jobb lett a közérzetem.mondjuk nekem nem volt sok feleslegem,de diétával sehogy se akart lemenni.
2012. febr. 8. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!