Regenon vagy a Slimfit hatásos? Valamelyik a kettő közül. Mert szeretné 10kilót leadni. Mellette diétáom is. Kinek van tapasztalata?
ne haragudja a kérdésért, de ha jól megválasztott étrendet (diéta) követsz, akkor miért adnál ki pénzt egyéb "holmikra"?
köszönöm a válaszod, én azért nem válaszoltam a kérdésedre, mert én magam nem fogyasztottam ezeket a szereket. persze ismerem őket, ha a tapasztalatom érdekel, természetesen leírhatom.
Szia!
Én pár hónapja szedem a slimfit-et azért gonoltam hogy leíroma a tapasztalataimat. 48 éves vagyok, volt másfél éve műtétem, így sajnos nem nagyon tudok annyit edzeni mint régen. Meghíztam, 96 kiló lettem. Utána vettem meg a slimfit-et. Nem volt állandó éhségérzetem és az anyagcserémet is rendbe tette. Mellékhatását nem éreztem eddig. Most pedig már 81 kiló vagyok.
Most már árilag korrektebb, 5 doboz 13.900Ft szállítási költséggel.
Ha kevesebbet eszel, akkor ez az összeg visszajön, visszajöhet. Zöld tea magában fogyaszt, csak itt egyszerűbb talán betartani a dolgot. Fenntartással azért lehet, hogy működik. Ém rendeltem, majd kiderül. Így talán megéri.
Normál étrend mellett, napi 3 csésze zöld tea és diéta mellett különösebb edzés nélkül -1kg/hó a testsúlycsökkenés klinikai vizsgálatok szerint. Diéta köznyelvel ellentétben nem fogyókúrát jelent, hanem helyes táplálkozást. Napi 5-szöri étkezést, ennek ellenére az az étrend amit adtak 3-at tartalmaz. Fogyókúra kalóriamegvonást jelent. Kalóriamegvonás nélkül -1kg/hó. Ennyit a zöldteaáról. Előttem nem az van, hogy egy kövér nő fánkot eszik, majd leöblíti zöld cukros teával. A diétájukat nem követem, de azért felrakom ide:
Étrend
1. nap
Reggeli: 1 csésze feketekávé 1 db édesítőszerrel vagy gyógynövénytea
Ebéd: 2 db főtt tojás
Vacsora: 1 nagy szelet marhahús (200 gramm), 30 dkg zöldsaláta olívaolajjal és citrommal
2. nap
Reggeli: Joghurt-müzli gyümölcsökkel, 1 csésze gyógynövénytea vagy 1 pohár gyümölcslé (lehetőleg 100 %-os cukor és édesítőszer mentes)
Ebéd: 2 db főtt tojás, spenót főzelékkel kevés rántással vagy anélkül vagy grillezett csirkemell filé (200 gramm) párolt zöldségekkel
Vacsora: 20 dkg főtt sonka, saláta
3. nap
Reggeli: 1 csésze feketekávé, 1 db édesítőszerrel vagy 1 csésze gyógynövénytea vagy 1 pohár gyümölcslé (lehetőleg 100 %-os, cukor és édesítőszer mentes)
Ebéd: 2 főtt tojás, 1 nagy szelet sovány sonka, 30 dkg zöldsaláta
Vacsora: 1 db főtt zeller, vagy brokkoli, 1 db paradicsom, 1 db alma
4. nap
Reggeli: 1 csésze feketekávé 1 db édesítőszerrel vagy 1 csésze gyógynövénytea
Ebéd: 1/2 grill csirke (bőr nélkül) salátával
Vacsora: sima kefir vag
Valamiért lemaradt....
5. nap
Reggeli: 1 db reszelt répa citrommal, vagy 30 dkg zöldsaláta
Ebéd: 1 db tonhal konzerv citrommal vagy grillezett csirkemell filé (200 gramm) párolt zöldségekkel
Vacsora: 1 szelet marhahús (200 gramm), 30 dkg zöldsaláta olívaolajjal és citrommal
6. nap
Ebéd: halfilé paradicsommal vagy grillezett csirkemell filé (200 gramm) párolt zöldségekkel
Vacsora: 1 nagy szelet marhahús (200 gramm), 30 dkg zöldsaláta olívaolajjal és citrommal
7. nap
Reggeli: 1 db reszelt répa citrommal, vagy 30 dkg zöldsaláta
Ebéd: 1 csésze gyógynövénytea vagy 1 pohár gyümölcslé (lehetőleg 100 %-os cukor és édesítőszer mentes)
Vacsora: grillezett csirkemell filé (200 gramm), gyümölcssaláta
8. nap
Ebéd: 2 db főtt tojás, 1 szelet sovány sonka, 30 dkg zöldsaláta
Vacsora: főtt zeller, 1 db paradicsom, 1 db gyümölcs
9. nap
Reggeli: 1 csésze feketekávé 1 db édesítőszerrel vagy 1 csésze gyógynövénytea vagy 1 csésze gyümölcslé (lehetőleg 100 %-os, cukor és édesítőszer mentes)
Ebéd: 1 db főtt tojás, nyers vagy párolt káposzta, 15 dkg sajt
Vacsora: sima kefir vagy joghurt, gyümölcs
10. nap
Reggeli: 1 csésze feketekávé 1 db édesítőszerrel, vagy 3 dl narancslé, 1 db pirítós
Ebéd: 2 db főtt tojás, 1 nagy szelet sovány sonka, 30 dkg zöldsaláta
Vacsora: 1 db főtt zeller, 1 db paradicsom, 1 db alma
11. nap
Reggeli: 3dl narancslé, 1 db natúr joghurt
Ebéd: 1 nagy szelet sovány sonka (8-10 előszeletelt), 1 bögre natúr joghurt
Vacsora: főtt zeller, 1 db paradicsom, 1 db gyümölcs
12. nap
Reggeli: 1 db reszelt répa citrommal
Ebéd: 1 db tonhalkonzerv citrommal
Vacsora: 1 nagy szelet marhahús (200 gramm), 1 db főtt zeller
13. nap
Reggeli: 1 csésze feketekávé, 1 db édesítőszerrel vagy 3 dl narancslé
Ebéd: 2 db kemény tojás, 1 db reszelt sárgarépa
Vacsora: grillcsirke (bőr nélkül), 30 dkg zöldsaláta olívaolajjal és citrommal
14. nap
Ebéd: 1 nagy szelet marhahús (200 gramm), 30 dkg zöldsaláta olívaolajjal és citrommal
Vacsora: Paprikasaláta sajtkockákkal vagy 1 db reszelt répa citrommal
Nekem ez nem tűnik annyira jónak!
Majd írok eredményt is.
Mégegy fontos dolgot vettem észre, hogy OÉTI engedélye van, ezt állítja, ugyanakkor gyanús, hogy nem bevizsgált.
Nincs eltüntetve a hatóanyagok mennyisége, tömege 600mg/kapcsula, holott alatta lévő matricán 550, nincs a kötelező szöveg, hogy az ajánlott mennyiséget ne lépje túl, nem helyettesíti a vegyes étrendet. Érdekesség, hogy nem 60 kapszulát tartalmaz, hanem 61-et(másikat is felbontottam, kíváncsiságból), mondjuk inkább többet, mint kevesebbet. Feltűntetett címen nem fogalmaznak Slimfit készítményt, honlap nincs. Com-os cím magyarnyelvű. Kibontva szaga bíztató, mert érződik a fahéj és egyébb anyagok, kicsit kompótra emlékeztető szaga van. Flakonján alul magyar dátumozású és a flakon Magyarországon gyártott, akkor viszont nem értem, hogy miért angol nyelvű a matrica és úgy ráragasztva a magyar. Tablettákat USA gyártja és itthon csomagolják, ugyan már! Bevizsgálásra, laborra elküldve holnap! Így jó lesz? :) Az étrend nem nemzetközileg elismert ez is hazugság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!