Anorex tabletta: drága de vajon hatásos e? van valakinek tapasztalata?
anorexiás akarsz lenni? már a neve sem biztató
ha érdekel, elárulom, mi a legjobb fogyasztószer
nyuszika, ha asztmás vagy, akkor konzultálj az orvosoddal, milyen sportot javasol: lefogadom, hogy az úszás, torna és bringázás lesz a válasza ;)
nem mellesleg, ha sportolsz, akkor az asztmád is javulni fog, mivel a tüdőkapacitásod javulni fog + a túlsúly eltűnése sem hátrány ;)
figyelj, nem olvasod az oldalt? felejtsd el a fogyasztószereket. nem jó egyik sem. EGYIK SEM! diéta+sport. tapasztalatból beszélek. Asztma? én is asztmás vagyok, teiből fel is voltam mentve, mert majd' meghaltam 10 perc után. Jól el is híztam. Lehet futni asztmával is hidd el. először 5 perc után kidőltem, ma már olykor másfél órát is bírok.
De akkor egy más példa: igaz, hogy ideológiailag nagyon-nagyon nem értek egyet vele, a mai "rajongóit" meg rőgnám, de Che Guevara is asztmás volt, mégis bírta a partizánkodást az őserdőben... Ha mát nem is tudok, ezt tisztelem benne. Szóval az asztma nem kifogás, a fogyiszereket meg FELEJTSD EL!!!
Hiába vársz olyan válaszra, aki szerint jó. Lehet lesz ilyen, mert ő még nem jött rá, mekkorát ártott magának.
NO FOGYISZER!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!