Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Regenon vagy a Slimfit hatásos...

Regenon vagy a Slimfit hatásos? Valamelyik a kettő közül. Mert szeretné 10kilót leadni. Mellette diétáom is. Kinek van tapasztalata?

Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 11:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Igen érdekes elv egyél mint egy király reggel, egyél mint egy nem tudom én mi délben és mint egy koldus vacsorára...:DDD

Hááát, szerintük eslő nap: reggelizz tápláló kávét aszpartammal(idegméreg), 2 főtt tojást ebédre, aztán jöhet a királyi vacsara. :))))

Tipikus amerikai étrend :DDD

2012. jan. 3. 16:40
 12/14 anonim ***** válasza:
Ja visszatérve témára: Egyértelmű, hogy regenonnál hatásosabb az adipex retard és olcsóbb. Slimfit rosszabb ez tény, viszont talán a slimfit egészséges, így hatásosabb lehet.
2012. jan. 3. 16:45
 13/14 anonim válasza:
hali!én a slimfitet tudom neked ajánlani,én azt szedtem 4 hónapig és 12 kiló lement,mellette nem ettem nehéz ételeket,de nem volt semmilyen mellékhatása. én kb ennyi kilótól akartam megszabadulni,ez sikerült.utána egy barátom is el kezdte szedni ,ő nemrég kezdte el de már neki is lement 5 kiló.
2012. jan. 12. 14:34
 14/14 anonim válasza:
Nekem a slimfit volt hatásosabb,én próbáltam mindkettőt.A regenon-tól sokat szédültem és sokszor volt hasmenésem is,tönkretette a beleimet.a slimfit viszont helyretette az anyagcserémet és nem éreztem mellékhatását.ráadásul fogytam vele másfél hónap alatt 6 kilót.
2012. jan. 26. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!