Slimfit-et Debrecenben árusítanak? Tapasztalatok róla?
Sziasztok!
Kicsit bővebben megfogalmazva a kérdést. Slim fit-hez Debrecenben boltból hozzájuthatok valahol? Ha nem, akkor a postaköltség 1 doboz esetén mennyibe kerül? Honnan lehet legegyszerűbben megrendelni? Tapasztalatok a termékről? A diéta betartása nem okoz gondot, mert amúgy sem eszem sokat, azt a keveset is gyümölcsöt, 7végén vannak inkább a nehezebb ételek. Valamint 1 hónap alatt kb mennyit fogytatok? Valamint nekem főként az oldalamon vannak zsírpárnák (nagyok sajnos), ezektől szeretnék először megszabadulni. Erre vajon jó lesz?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Szia!
ugy tudom még nem lehet boltban vásárolni,mert én is ugy akartam csak én miskolcon,azt mondták még kiépítés alatt áll a gyógyszertári forgalmazás ugyh csak neten tudtam megrendelni.egyébként a slimfit2000.com oldalon.én mikor rendeltem két dobozzal rendeltem mert ugy nem számoltak fel szállítási költséget,de am 1200 lett volna a száll költség.szerintem hétvégén is próbáld meg azért a nehezebb ételeket kerülni,mert amit hétközbe lefogysz,az hétvégén visszajön.én 2hétig tartottam a diétát amit ajánlottak, akkor lement egy héten 5 kilo,utána heti 2-3. biztosan jó lesz az oldalon levő zsírpárnákra,mondjuk nekem nem csak az oldalamon volt fölösleg ,de ott is volt és szerencsére lement.sok sikert hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!