Igaz hogy az új masszázs övvel kiizzadom a zsírt?
Figyelt kérdés
A minap kapcsolgattam a tévét és láttam hogy van újfajta szauna öv amiben masszázs funkció is van ezmiatt kétszeres a zsírégetés hatékonysága! Meg hogy jól meg izzadtsz és ez által kiizzadod a zsírt. A kérdésem az lenne elég ez magába vagy csináljak hozzá felüléseket is? olyan 15 kg-t kéne leadnom a derekamról már meg is rendeltem. Közbe lehet nassolni az nem gátolja a zsír égetést?2009. máj. 19. 08:34
11/15 A kérdező kommentje:
Hát most akkor nem tudom :S Azt mondjátok nem műküdik. Nem kéne feljelenteni őket a fogyasztóvédelemnél?? Pénzemet hogy tudom visszakapni ha már megrendeltem?
2009. máj. 19. 10:05
12/15 anonim válasza:
Fogyasztóvédőknél nem hiszem, hogy mennél vmire is, mert ezek nagyon ki vannak ám találva, nagyon le vannak védve. Úgy, hogy mit tudom én, odaírja, hogy csak diéta mellett ér vmit. Na puff. Diétvál egyébként is fogysz,ahhoz nem kell ez a szar. Nem értek a joghoz, de barátnőm is vett már vmi hasonló csodaszert, és kapott hozzá egy leírást egy elég kemény diétáról, hogy csak akkor válik be, ha betartja. Erről ennyit. De ne vedd meg!
13/15 anonim válasza:
Ha már megrendelted, szerintem sok mindent nem tudsz csinálni, de kérdezz meg egy jogtudóst. Ha nincs senki ilyen, akkor megkérdezem a páromat, ő jogász, hátha tud vmit mondani rá. De sajnos nem hiszem. Próbálj meg túl adni rajta kevesebb pénzért. Bár akkor meg te versz át vkit. De lehet, hogy vkinek csak arra kell, hogy kiizassza a méreganyagot, annak jó. Hátha...
14/15 anonim válasza:
ne vedd át, mikor hozza a futár és kész. egyébként a fogyasztóvédelem nem tud az ilyenekkel mit kezdeni. ami nem káros, azt szabad forgalmazni, függetlenül attól, hogy hasznos -e vagy nem.
15/15 anonim válasza:
nem kiizadod a zsírt hanem segít vékonyítani a lerakódott zsírpárnákat... =/ nemmind1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!