Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Igaz hogy az új masszázs...

Igaz hogy az új masszázs övvel kiizzadom a zsírt?

Figyelt kérdés
A minap kapcsolgattam a tévét és láttam hogy van újfajta szauna öv amiben masszázs funkció is van ezmiatt kétszeres a zsírégetés hatékonysága! Meg hogy jól meg izzadtsz és ez által kiizzadod a zsírt. A kérdésem az lenne elég ez magába vagy csináljak hozzá felüléseket is? olyan 15 kg-t kéne leadnom a derekamról már meg is rendeltem. Közbe lehet nassolni az nem gátolja a zsír égetést?
2009. máj. 19. 08:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
A zsírt nem tudod kiizzadni, csak a vizet. Maximum abban segít, hogy a méreganyagok feloldódjanak...
2009. máj. 19. 08:35
 2/15 anonim ***** válasza:
Szia! Én nem látom okát, miért ne lenne így, elvégre miért akarnának becsapni? Nekik is az az érdekük hogy amit eladnak az jó legyen. Szerintem az a legfontosabb hogy érezd jól magad közben, egy kis nasi még nem a világ vége. Lehet én is rendelek, mert tetszik ez a kiizzadás, nekem kb 22 kilótól kéne megszabadulnom szülés után. Ha terhes vok valyon lehet közben használni?
2009. máj. 19. 08:38
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszi második válaszoló! Terhességre én nem tudom jó-e, én férfi vagyok rendszergazda ezrt napi 17 órát ülök a gép előtt figyelem a hálózatot és hát nemsokat mozgok csak amíg elmegyek ebédelni. De nem baj mert azt mondták 3 napon belül szállítják és akkor egész nap rajtam lesz (ebéd közben is).
2009. máj. 19. 08:43
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Persze, közben ehetsz csokit, meg chipszet és hamburgert és mégis le figsz fogyni. A zsír kijön a bőrödön keresztül, aztán letörölgeted és kész.

Minek mellé torna, ugyan csak fekszel a heverőn és fogysz!

Ugye nem gondoljátok komolyan?

Nem dereng valahonnan halványan, hogy az izzadság, a sókkal teli víz? Hallotatok már zsír kiizzadásáról?

De vegyetek csak legalább 3-at, szegény embereknek is meg kell élniük valamiből.

2009. máj. 19. 08:45
 5/15 A kérdező kommentje:
De akkor miért mondják a tévébe hogy ezzel a zsír az izzadtsággal távozik?
2009. máj. 19. 08:48
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert vannak hülyék, akik elhiszik és így kereshetnek egy csomó pénzt. (már ne is haragudj)
2009. máj. 19. 08:54
 7/15 anonim ***** válasza:

Akkor nyugodtan.

A zsímolekulák olyan nagyok, hogy nem rudnak a pólusokon kilépni, tehát ha még fel is találnák a "zsírizzadást" akkor sem lenne lehetséges.

Természetesen, mint minden szaunában, víz távozik a szervezetedből, ami aztán 2 pillanat alatt vissza is jön, mert a szervezet ahogy iszol azonnal visszaállítja a vízháztartását.

2009. máj. 19. 08:56
 8/15 anonim ***** válasza:
Csak gondolj bele, ha a zsírt valóban ki lehetne izzadni, akkor mindenki, aki mondjuk szaunázni jár, vagy a 40 fokos fóliában dolgozik, mind vékony lenne. Sőt mivel mindenki izzad valamennyit, nem is lenne kövér ember. Amikor ilyen hülyeséget akarnak eladni, gondolj bele, hogy menniy ráció lehet benne. A bőrödnek az izzadás jót tehet, de csak annyi, hogy a méreganyagot kioldja, de fogyni még nem fogsz tőle.
2009. máj. 19. 09:17
 9/15 anonim ***** válasza:
igazuk van az előttem szólóknak, nem lehet zsírt izzadni! manapság minden arról szól, hogy el kell adni a terméket, akár tisztességtelen reklám árán is. terhesség alatt meg nem használható, mert melegíti a hasat. én ha csak a tűzhely közelébe álltam, máris jelzett a picúrkám, hogy nem érzi jól magát. és ennél durvábbat is el tudok képzelni, de nem riogatlak...
2009. máj. 19. 09:54
 10/15 anonim ***** válasza:
a zsír akkor ég, ha a pulzusszámod emelkedik, vagyis, dolgozol érte. másrészről a zsirsejtek száma, születéstől fogva állandó, ha lefogysz, a méretük csökken, nem a számuk. egyetlen módja van, hogy véglegesen eltűnjenek, mégpedig a zsirleszivás. a számítógép előtt ülve csokit nassolva nem fog sikerülni neked azzal az övvel. diétával és tornával. remélem ennyi információ birtokában belátod te is, hogy az öv értelmetlen. azért gyártanak ilyeneket, mert az olyanok, mint te és még sokan mások, elhiszik ezt a nagy baromságot.
2009. máj. 19. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!