Szereztetek már élményeket, tapasztalatokat a Tv TeleShop masszázs övével kapcsolatban? Bevált? Tényleg fogyaszt? Megéri az árát?
Tutira nem fogyaszt, bar biztos kellemes erzes lehet...
(Tigi)
Jujj, nehogy vegyel, egy nagy atveres a legtobb termekjuk. Egyaltalan semmit sem hasznal, a reklam direkt ennyire "beetetosen" jo!
Remelem nem hiszed el, hogy a jo testu ffi-ak es nok ettol neznek ki olyan jol!
Kulonben sokkal olcsobban, mar nagyobb uzletkozpontokban is lehet kapni, pl. Metro, Tesco.
De hidd el, hogy csak etetik a jo nepet, semmire sem valo!
És ti már használtátok is? Első válaszából érzem, hogy nem, utolsó válaszoló használta már?
Olyan véleményeket is várok, akik MÁR HASZNÁLTÁK. Kíváncsi vagyok. Nekem a sok tanulás mellett nincs időm a heti 2 kondin kívül mozogni, arra is alig, arra keresek vmi alternatív megoldást, amit a kollégiumban is használni lehetne.
Volt mar tapasztalatom par termekukkel es egyik se volt jo semmire...
A heti 2 kondit jo otletnek tartom, emeld fel ezt a szamot 3-ra es szerintem az tokeletesen eleg lesz.
(Tigi)
Dolgoztam ennel a cegnel, es 10-bol 9 termeket kuldenek vissza, mert hasznalhatatlan.
En eleve nem dolok be az ilyen reklamoknak.
Ha belegondolsz, mitol fogynal le, attol, hogy ulsz, es ez az ov a derekadon van, na te sem gondolod ezt komolyan, ugye?
De ha nem hiszed, akkor vegyel, es probald ki. Ha TV-bol rendeled, van visszafizetesi garancia is. Kulonben a legeslegtobb termekjuk egy jo nagy 0!
De napi 30 percet biztos hogy tudnal futni, vagy reggel, vagy este.
Nem tudom melyik egyetemre jarsz es milyen szakra, de az egyetemistak nagyresze koztuk en is nem arrol hires, hogy egesz nap semmire nincs ideje a suli miatt...
En lazan le tudok menni heti 4X pluz meg fozok is magamra egyetem mellett, es kapaszkodj meg meg dolgozok is mellete :)
(Tigi)
Középiskolába járok, és épp érettségizek az idén, szóval nekem nem olyan laza az időbeosztásom, mint neked.
De azért akik tényleg használtak már ilyen övet, írhatnak. Köszi.
Szia,a hugom is be dölt neki
és vett,hááááááát hidd el semmit nem fogyott tőle:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!