Csalántea tényleg fogyaszt?
nem
magában csak a gyógyszerekkel lehet elérni fogyást, kérdés milyen áron, és főleg hogy meddig...
a csalántea nem fogyaszt, a fogyáshoz szénhidrát hiányos környezet kell a szervezetnek, azaz többet kell elégessen mint amennyit beviszel, hogy a különbözetért zsírt kelljen bontania.
a csalántea nem fog szénhidrátot égetni.
:) állítólag? ki állította?:D
vizes lehetsz ha pl kreatint szedsz, vagy vízmegkötőt. az emberi szervezet vízraktározási képessége azért elég korlátozott sajnos, nem vagyunk tevék;) zsír lesz az sajnos.
egy próbát megér, de ennyi erővel patikában is vehetsz vízhajtót, az tuti megoldja a gondodat, de jelentős javulásra ne számíts, plusz ugye ha _tényleg_ víz lenne, akkor ha ki is tolod szerinted mennyi idő alatt hidratálódik újra a szervezet? befejezed és másnap estére vissza is töltené.
A csalántea remek vízhajtó, én is rendszeresen fogyasztom. Az én szervezetem is hajlamos vizet visszatartani, gyakran bedagad a kezem, lábam, szemem, 1-2 csésze csalántea általában gyorsan segít a gondon.
De ez semmiképpen nem fogyasztás, csak némi víz távozik, ettől nem lesz az ember centiméterekkel karcsúbb, vagy ilyesmi.
Ha sok víz van rajtad, azt nem "lefogyni" kell, hanem kezelni, de előtte kivizsgálni, mitől vizesedsz, pl. szív- vagy veseprobléma. Ok nélkül nem lesz a kelleténél több víz az emberben.
Ha fogyni akarsz, az egy dolog, ha meg beteg vagy, az egy másik.
A csalánteának van vízhajtó hatása, de a problémádat megoldani nem fogja, csak a tünetet kezeli, ha meg rosszul csinálod, az kimondottan az egészséged rovására fog menni.
Vízhajtó a csalán tea.
De fogyasztani nem fogyaszt, tehát zsírt nem vesztesz tőle.
utolsonal a pont
bár én ugy vagyok, h olyan rossz ize van, h ha nagy nehezen letuszkolom magamba, akk utána tuti pár orara elmegy az étvágyam, szal vmilyen modon mégis hat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!