Szereztetek már élményeket, tapasztalatokat a Tv TeleShop masszázs övével kapcsolatban? Bevált? Tényleg fogyaszt? Megéri az árát?
Elhiszem, hogy nagyon csabito, de akkor is csak penzkidobas.
Legyszi ird le, hogy mit, hanyszor es mennyit szoktal enni.
(Tigi)
Tigi, ezt a kérdést én írtam: http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__12..
Egyébként eléggé össze-vissza szoktam enni, egy csomó csokit is mostanság. Ezekről minden erőmmel igyekszem lemondani. Bár segítséget szívesen veszek, mert mióta barátom van, azóta mindig vele eszem, pizza, ilyenek, és nagyon nehéz megállni:( Remélem tudsz segíteni, tudtok segíteni. Én már teljesen elszánt vagyok, mint 3 évvel ezelőtt.
Ha 5-7 szer eszel keveset egy nap es elhagyod a csokit es odafigyelsz a szenhidratbevitelre az mar egy jelentos lepes a javulas fele. Az nagyon jo, hogy sportolsz.
Itt van egy par oldalas "alapismeretek" amit hasznos lenne ha elovasnal mert ez alapjan mar tudni fogod, hogy mit kell tenni: [link]
Ha van meg valami akkor irj.
(Tigi)
"Mostanaban egy csomo csokit eszek, a baratommal pedig pizzazunk." Hat igen, a hozzad hasonlo fogyokurara "elszant" emberkek dolnek be a teleshopos vackoknak.
Ne hulyitsd itt a jo nepet, ahelyett hogy ide irogatsz, fuss ket kort, azzal tobbre mennel. Meg hanyszor fogod megerkerdezni, hogy hogyan lehet fogyni??? Ha nem ennel csokit es pizzat se, azzal megtobbre mennel.
A nem akarasnak nyoges a vege, tudod???
Soha nem fogsz lefogyni, mert csak a szad jar!!!
Eszed a csokit, pizzat, kozben a hasadon a butterfly es a masszazs ov, nevetseges vagy!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!