Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Valaki próbálta már?

Valaki próbálta már?

Figyelt kérdés
[link]
2011. nov. 21. 21:37
 1/6 A kérdező kommentje:

[link]

és ezt?

mondjuk én nem annyira nem hiszek az ilyenekbe..de azért kipróbálnám :D

2011. nov. 21. 21:38
 2/6 anonim ***** válasza:

LOL XD

Olyn nincsen hogy csokizabálás közben fogyok? XD

2011. nov. 21. 21:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Röhög a vakbelem.
2011. nov. 21. 22:08
 4/6 anonim ***** válasza:
halli en olyan telefonos kozpontban dolgoztam ahol fogyokuras keszitmenyeket arultunk, kapszulak tablettak tapaszok minden hulyeseg, 3-tol tobb honapos kurakrol volt szo, amiknek a fogyyyashoz semmi kozuk nem volt, az Oeti be sem vizsgalta a termekeket..volt h elfogyott egy adott kapszula X-névvel, erre csak egy masik kapszulara raragasztottuk a X-névvel ellatott cimket, aztan a vasarlo reklamalhatott h nincs fogyas, de penzt nem kapta vissza, mer a cég eltunt es egy masik nev alatt ujra reklamozta a hulyesegeket..szoval ezeknek a termekekek semmi fogyis alapja nincs!!!
2011. nov. 21. 22:48
 5/6 anonim ***** válasza:

jáááájj XD XD XD

Néhány hónapja a Naplóban volt valami kísértetiesen hasonló szerről riport, én már akkor szakadtam ezen... Megpróbálom megkeresni..

Meg is van: [link]

Ajánlom, h nézze meg mindenki, aki lusta ahhoz, h normálisan étkezzen és mozogjon, illetve az is, aki szeretne néhány derűs percet magának! :)

2011. nov. 21. 23:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Nos, ahogy ismét belenéztem ebbe a videóba, pont azok közül bogyók közül tesztelik az egyiket, mint amit a kedves kérdező is linkelt :)
2011. nov. 21. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!