Próbálta már vagy, esetleg szedi rendszeresen valaki az Alli nevű fogyasztószert? Bővebben lent.
Bejelölöm a kérdést, mert kíváncsi vagyok, kapsz-e választ ilyen cenzúra mellett.
Tippem szerint nem, mert ha csodaszer lenne, akkor nem lennének kövér emberek.
De nyitott vagyok, hátha...
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__fogyasztoszerek__1..
Itt olvashatsz tapasztalatokat.
Egyébként ahhoz, hogy tényleg fogyni tudj töle, elöször is a zsiradékokat majdnem teljesen ki kell iktatnod az étrendedböl - ami nem igazán egyszerü - , mert különben folyamatosan hasmenésed van (és egyáltalán nem lehetkontrollálni, mert nem érzel semmit,csak hogy nedves lett a ruhád). Viszont ha visszafogod a zsiradékokat, akkor már attól fogysz, tehát a kapszula nem sokat csinál.
Több ismerösöm szedte hosszabb ideig ( 2 csomaggal), ez alatt, aki betartotta a zsirszegény étrendet, az fogyott valamennyit, aki meg nem, az jóformán semmit, viszont utána egy hónapon belül sokkal több jött vissza.
Köszönöm a linket de mint írtam a negatív véleményeket már olvastam hallottam...kimondottan csak a pozitívak érdekelnek.
Azzal pedig tisztában vagyok hogy nem csodát ígér,hanem segítséget,tehát önmagában nem használ,ne egyek zsírosat stb... tudom a hasmenés és társai,mint általában minden hasonló szerhez ez társul,főleg addig amíg zsírt viszel be a szervezetedbe.Tehát rávezet a helyes étkezésre.De van aki már annak is örül ha ettől naponta van széklete.Tehát tisztában vagyok azzal hogy csak ettől fogyni nem lehet,ezért is érdekelnek tapasztalatok.
11:17 :)
Elnézést előre is ha bántó lennék!
Pozitív példádat köszönöm,elolvastam,sikerült bizonyítanod hogy mekkora hülye vagy :D
Csak így tovább,csak is pozitívan!
Persze, én vagyok hülye, nem azok, akik egy csodaszerben bíznak...
Humorotok a csúcson, besavanyodott pitsák
na, pusztuljatok rá gyorsan a piros kézre..
Ezek szerint mégis csak bántó volt amit írtam :D
Légyszíves ha nem veszed a fáradtságot elolvasni amit írtam,ne irkálj ide,pláne hogy közöd nincs a kérdéshez.
Azért mint gyengébb felfogásúnak,mint pl Neked,leírom mégegyszer hogy nem csodát várok a gyógyszertől,mert szó szerint ezt írtam: nem csodát ígér... ezáltal nem tartjuk csodaszernek sem."Besavanyodott pitsa" /tanulj meg helyesen írni/ az édes anyukád,és kérésedre nyomom is a piros pacsit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!