Próbálta már vagy, esetleg szedi rendszeresen valaki az Alli nevű fogyasztószert? Bővebben lent.
*addig amíg zsírt viszel be a szervezetedbe.Tehát rávezet a helyes étkezésre.
Ez egy nagyon nagy TÉVEDÉS, kedves kérdező. A helyes étkezéshez a zsírok is hozzátartoznak, megfelelő mennyiségben.
55-60 százalék szénhidrát, 25 százalék zsír, 15-20 százalék fehérje arány a helyes, nem a zsír nullára csökkentése csak azért, hogy ilyen-olyan szerek ne okozzanak hasmenést.
A magyar lakosság átlagosan 38% zsír fogyaszt. (Átlagosan!!!) Tehát a helyes az, ha CSÖKKENTED a zsír arányát, amennyiben úgy érzed, hogy te is több zsír fogyasztasz a kelleténél.
Semmilyen tabletta nem fog rávezetni a helyes étkezésre (és itt nem kéretlen negatív véleményt fogalmazok meg az Alliról, hanem általánosságban beszélek!), a helyes étkezésre szakmailag hiteles forrásokból (nem Gyakori Kérdések és nem Kiskegyed és társai) való tájékozódás és a saját adottságaidra való odafigyelés (= a szervezeted hízással jelzi, ha túl sokat eszel vagy nem jó összetételű ételt, hajhullással és rosszulléttel, ha drasztikusan keveset vagy rosszat) vezet rá egyedül.
A TUDÁST nem egy egy tablettától fogod megkapni.
Szép is lenne, matekórán bevennének a gyerekek egy matektablettát, biológián egy biosztablettát, és mindenki kitűnőre vizsgázna. :) De tudomásom szerint itt azért még nem tartunk.
Igazad van utolsó!De gondolhatod hogy nem minden zsírt akar az ember megvonni a szervezetétől.Nem is lehetne.Csupán a bő olajban sütött egyébként is káros ételekre és a zsírban tocsogó húsokra,a nagyon olajos,szaftos pörköltekre és hasonlókra gondoltam gondoltam.
Tegnap 12:55
Pontosan előtted írtam egy kommentet,elolvastad?
Abban épp azt írtam,hogy nem várok csodát ettől a fogyasztószertől,és nem is keresek csodaszert!
* bő olajban sütött egyébként is káros ételekre és a zsírban tocsogó húsokra,a nagyon olajos,szaftos pörköltekre és hasonlókra gondoltam
Lehet, hogy erről más a véleményünk - én rendületlenül hiszek a józan ész hatalmában -, de ezek helytelenségére sem a gyógyszer fog rávezetni, hanem a gondolkodásod. Minden fejben dől el szerintem.
Az, hogy hogyan tudod a zsírt csökkenteni, az meg tájékozódással.
Amit te csinálsz (a leírtak alapján): tabletták bekapkodása, azért, hogy a kellemetlen tünetek (hasmenés) rákényszerítsenek arra, hogy ne egyél rántott húst meg pörköltet sült krumplival, hanem helyette valami íztelen, nemszeretem dolgot, amivel csak kínlódsz.
Amit az csinál, aki gondolkozik: megnézi, hogy lehet kevesebb zsírral elkészíteni a kedvenc ételeit, ill. milyen konyhai/technikai eljárások vannak erre. Ajánlanék neked egy Tefal Actifry olajsütőt és egy ételpárolót. Ezerszer több értelmük lenne, mint a tablettáidnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!