Aki PRÓBÁLTA a tu. Rbó diétát, annak hogy vált be?
mennyit fogytál, ettél-e mást, meddig csináltad?
minden hasznos infó érdekel
köszi
Én elkezdtem, de 3 nap után kikészültem testileg-idegileg-lelkileg...
Már a kezdetnél gondok voltak: Megittam a Hunyadi-vízet reggel 9-kor (amíg nincs hatása, nem ihatod a turmixot...)=> Délután 5-ig vártam, semmi...
Tovább:
Ugye azt írják, hogy ha éhséget érzel, ne hagyd magad becsapni, ez csak pszichés éhség...
Na, pszichésen konkrétan sötét foltokat láttam, aztán 2x elestem. Akkor hagytam abba...
Lehet, hogy bennem van a hiba, és másnál bevált...
(Kcal és tápértékek számolása, fehérlisztek, finomított pékáruk, cukros, zsíros dolgok elhagyása, ez jött be helyette.)
szélsőséges dolgoknak nem szabad bedőlni, nem lehet azért kárt tenni a testben, mert valaki azt hazudta hogy ez majd jó lesz!
a turmix amiről beszélsz biztos tápláló. ha ezt iszod, valahova leírtam pont tegnap, hogy biztosan segít bevinni több fehérjét, tehát segít a helyes táplálkozásban, stb.
de minden táplálék kiegészítő csak kiegészíti az étrendet, ha az étrended alapvetően tömegnövelést szolgálna, akkor sose fogsz fogyni (sőt) illetve ha ez az egyetlen normális tápanyagforrásod a nap folyamán, akkor is izomvesztésed lesz, mert önmagában ez extrém kevés.
+ árakat néztél? és összevetetted más gyártó, hasonló összetételű termékeivel?
itt élelmiszermérnökként kötnék bele a gyártóba. én ugyan próbáltam pozitív oldalról megközelíteni a témát, de amíg az emberi szervezet szilárd ételre van beállva, addig egy turmix sem lesz teljes értékű étel! egyszerűen a legösszetettebb tápanyagforrás (fehérjék zsírok szénhidrátok vitaminok) is csak táplélék KIEGÉSZÍTŐK lehetnének. ezt a honlapon írják amúgy a termékről? mert akkor szerintem egyszerű -> fogyasztóvédelmi szakhatóság, ennyi. ez elég érdekes amúgy.. gyakorlatban egyébként ha 4x~300kcal-t bevisznek, az már 1200kcal körül van, ez jó lehet fogyáshoz. bár ez sok embernek még így is az alapanyagcseréje körül van, de legalább ezt a mennyiséget megint pozitívan állva a cucchoz: minőségi tápanyagokból viszik be.
ez nem azt jelenti, hogy én ezt képes lennék ajánlani, de hát egy tápkieg akárhogy is reklámozzák, ha az összetétele jó, akkor kiegészítésnek jó. csak ilyenen élni már kevésbé egyértelmű hogy mennyire "jó"..
"Ja, és 284 kalóriából már "normális" reggelit is ehetek."
Na ez az:-D
azért 284 kalóriába elég sokfélét bele lehet válogatni.
A TB fehérje turmixpor ideális összetételben tartalmazza a szervezet számára szükséges tápanyagokat: fehérjéket, szénhidrátokat, zsírokat, és a rostot. Felesleges azon aggódnia, hogy a kúra ideje alatt éhezni fog! Mivel szervezete minden fontos tápanyagot megfelelő arányban megkap, így nem fog valódi éhséget érezni.
A TB kíméletes és biztonságos, hiszen a szervezet minden szükséges tápanyagot megkap a kúra során,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!