Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Van aki próbálta a Béres...

Van aki próbálta a Béres Alexandra féle súlykontroll diétát? Mik a tapasztalataitok? Fogyott vele valaki?

Figyelt kérdés
2009. máj. 18. 11:05
 1/3 anonim ***** válasza:

én nagyon tudom ajánlani =)

fogytam vele már a 4. napon 1 kg-ot

de ehhez jól be kell tartanod.Én sajnos olyan környezetbe kerültem a nyaralás alatt ahol nem tudtam betartani a diétát de most újrakezdem és remélem,hogy végig tudom csinálni!

finom egészséges recepteket össze leeht állítani és szinte észre sem veszed,h hoppá már le is adtál 1 kg-ot aztán így tovább =D

remélem,h segíthettem

szreintem próbáld ki!!

2009. jún. 30. 14:29
 2/3 anonim válasza:
0%
Olyan leszel tőle mint sóbert norbert!
2010. jan. 9. 19:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Semmiféle csodadiétában nem hiszek, de ez a program teljesen észszerű, egészséges. Nagy segítség azoknak, akik diétás megoldást keresnek, de nehézséget okoz számukra kalóriát számolgatni. Jó, hogy felállít szabályokat, amiket csak követni kell, és nem marad el a siker. :)
2010. nov. 19. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!