Adipex retard? De csak aki PRÓBÁLTA?
mennyi ment le mennyi idő alatt, mennyi sporttal?
mennyi voltál mikor kezdted, mikor vége lett?
mellékhatások?
honnan vetted?
köszi:)
én egy ismerőstől vettem.
csak 1-2 napig szedtem, mert olyan heves szivdobogásom volt tőle, hogy már szinte halálfélelmem lett, inkább abbahagytam, nem mertem kockáztatni.
lehet, hogy nem eredeti volt a gyógyszer.
a hasonló gyógyszerekkel az a baj, hogy az ember idegbeteg lesz tőlük.
1 hónapig szedtem vizsgaidőszakban. Reggel 1 szem, majd tanulás, dél körül edzőterem és 2-3 óra edzés, nem találtam megerőltetőnek, mert pörögtem. Aztán ebéd után tanulás, este még 1 szem, majd 4 km futás, és hajnali 3ig tanulás.
64ről lementem 1 hónap alatt 54re, és madarat lehetett volna velem fogatni, nagyon vigyáztam a súlyomra nem is jött vissza semmi, egészen 1 lábtörésig...
Visszajött pár kiló, ha nem is 10, és szinte lehetetlen volt leadni. A végén már volt személyi edzőm, aki nem értette miért nem fogyok, pedig betűről betűre betartottam a diétát és az edzéstervet. Olyannyira fölborította normál folyamatokat a testemben ez a sz*r, hogy ÉVEKIG nem tértem magamhoz. Ne szedd. Mert ha elkezded, utána el sem tudod majd képzelni a fogyást majd nélküle! És a második adag már közel sem olyan hatásos mint az első...
utolsó!
nem lehet, hogy hamis, amit vettél?
honnan vetted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!