Adipex retard? De csak aki PRÓBÁLTA?
Figyelt kérdés
aki nem ismeri, az kíméljen meg és ne írjon!2011. nov. 13. 21:50
11/15 Anita91 válasza:
én is szedtem kb egy hónapig. egy dekát nem fogytam csak szomjas voltam állandóan és a vizet hajtotta ki csak. plusz vezetés közbe hiába pörögtem a reakció időm nagyobb lett és majdnem baj is lett belőle. ha jól olvasom akk inkább azok fogytak,akik sportoltak is mellé. sztem ők inkább a sport miatt fogytak le és nem az adipextől. én nagyon sok helyen utána jártam és sok jót nem hallottam róla azóta se. sztem pénzkidobás
12/15 anonim válasza:
Adipexet nem, de egyéb amfetamin származékokat fogyasztottam egy időben. Tény, hogy soha életemben nem voltam olyan vékony, mint akkor. Ugyanakkor lelkileg instabillá váltam, a fogaim rá egy évre elkezdtek kilyukadni (nyilván a kacium elvonás miatt) és amint leálltam mindent visszahíztam, azóta nekem is nehezebben megy a fogyás. Ja és a vesémet is tönkreverte.
13/15 anonim válasza:
Előzőnek: Nem Kalciumot von el hanem káliumot. A fogaid pedig azért lyukadtak ki, mert az utca speedektől és a kék playboyoktól szétrágod a fogaidat. Azért az adipex nem ez a kategória normál adagolásnál és ilyen bajaid nem lesznek tőle.
14/15 anonim válasza:
Én 29 napja szedem az Adipexet és nagyon megvagyok elégedve vele 92 kg-al kezdtem és most 81 kg-nál tartok, még 6 kg szeretnék fogyni. Mellékhatásként nekem csak a száj szárazság jött elő ezért napi 2-2,5 l vizet is megiszom.
Enni rendszeresen eszek mellette de sokkal kisebb adagot és napi 4 alkalommal.Az édességet viszont egyáltalán nem kívánom.
15/15 anonim válasza:
nekem használt, és van is megmaradt adim, tuti eredeti(mónitól)jó áron. Ha érdekel írj privit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!