Adipex retard 40 napos kúra?
Figyelt kérdés
Mennyire lehetne hatékony (torna és "neméhezős" diéta mellett természetesen)? Szedte már valaki? Tapasztalatok vele kapcsolatban?2011. nov. 8. 19:12
1/5 anonim válasza:
Mikor nagyobb feleslegem volt, mert koliban összezabáltam minden egészségtelen dolgot, akkor az alig pár hónapja rám rakódott feleslegből lement 12 kiló 1 hónap alatt, de ma már nem merném szedni. Semmi rosszat nem okozott, de akkoriban nem voltam körültekintő.
2/5 anonim válasza:
Amíg szeded,aadig fogysz,mozgás nélkül is,ha abbahagyod,a duplája jön vissza.Én azóta nem szedek ilyeneket,inkább a felét eszem.
3/5 anonim válasza:
Ha tényleg rendszeresen sportolsz és diétázol, és komolyan veszed, akkor nincs szükséged arra, hogy bármit is szedj mellette. Hidd el, sokkal többet árt az ilyen, mint használ. Ne csak a súlyodra gondolj, hanem az egészségedre is!
4/5 anonim válasza:
Első vagyok, nekem nem jött vissza semmi, viszont hatalmas segítség volt, hogy a rengeteg zabálás után tudtam újra normális mennyiséget enni.
5/5 anonim válasza:
Ez olyan nagy baromság hogy visszajön a duplája!!!
Bármilyen diéta vagy fogyókúra után ha úgy zabálsz mint előtte csak akkor jön vissza,és akkor sem duplája,csak akkor ha mégtöbbet eszel mint azelőtt!
De ha a bogyó után normálisan mértékkel eszik az ember,akkor nem jön vissza semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!