Szeretném elkezdeni a fogyókurát és valami tisztító kurát is! Minden ötlet érdekel, hogy kezdjem, mivel milyen ételekkel, kiegészítőkkel? Igazi teljes test tisztítással lenne érdekem kezdeni?
az irigység emberi tulajdonság, nem tudom miért kell velem ezeket egy lapon említeni.
leírtam, hogy ha egészségesen táplálkozol, akkor olyan sok más teendőd nincs méregtelenítéssel stb. dolgokkal az egészséged érdekében. nem ez volt a kérdésed? fogyáshoz az egészséges étrendet mennyiségben csökkentheted.
1 dolgot kérnék: bármilyen támadást, sokkal ügyesebben csinálnék, lehet nem az én írásomra értetted, de ha épp rám gondoltál, ne legyenek illúziók.
Kedves Aczél!
Valóban ezt te írtad:
"egyébként, ehetnél kiegyensúlyozottan, ha aloéra telik, akkor jó minőségű ételek is beleférnének, gondolom.."
Na hát ez aztán biztosan nem támadás akkor én értettem félre!Köszönöm a választ!Szép napot!
a kérdésedből következett a hozzá nem értésed, csupán erre alapoztam. és ebben hol az él? ha szavakkal támadunk valakit, annak nem kéne bántónak lennie?
minden esetre, most már sok mindennel okosabb lettél, hogy megfogadod-e vagy sem, már rajtad áll.
viszont kívánom! :)
?
meg volt a válasz a kérdésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!