Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Túl lehet-e adagolni a hoodia...

Túl lehet-e adagolni a hoodia sprayt és ha igen milyen mellékhatása lesz?

Figyelt kérdés
Néha többször is fújnék belőle, de félek, hogy túl sok lesz, valaki próbálta már, hogy többször fúj belőle, mint 2ml naponta?
2011. okt. 3. 17:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

a motiváció kérdés már nagyon összetett..

végül is, lehet nem is éri meg elszántnak lenni.. nem tudom, de nem akarlak lehangolni, erről inkább ne velem beszélj.

vannak lelkes fogyózók vagy diétázók az oldalon, lehet ő tőlük tanulhatsz lelkesedést vagy elszántságot.

2011. okt. 5. 21:25
 12/15 A kérdező kommentje:

Szia Aczél. Megnéznéd ezt a kis videót, kíváncsi lennék mi a véleményed erről, ami benne van.

http://www.youtube.com/watch?v=VOMzAs9ZB7g

Jó éjszakát!

2011. okt. 7. 21:48
 13/15 anonim ***** válasza:

baromság. de csak azért, mert szétszakadt az oldalam edzésen.

egyébként alap dolog! de sarkított, kb. olyan szintű dologról beszél, mint.. -> "ha vizet öntesz a Dunába, az elfolyik"

a szervezet használ zsírt, egy csomó energiát igénylő folyamatot zsírsavak terminális oxidációjával fedez. nem szénhidrátszegényen kell enni, hanem belőni hogy mennyi energiára van szükséged, és kicsit kevesebbet bevinni. + lehetőleg megfelelő makro-mikro tápanyagok, + edzés.

és persze, este is dobog a szívem, de nem ettől vagyok karcsú. ez milyen szöveg :D

2011. okt. 7. 22:09
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat, jó hétvégét!
2011. okt. 8. 07:40
 15/15 anonim ***** válasza:
én is szép hétvégét kívánok!
2011. okt. 8. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!