P57 Hoodia valóban csökkenti az éhséget? (LENTIT VEGYÜK FIGYELEMBE! )
Figyelt kérdés
Fejmosás nem kell, kioktatás sem, szemtelenkedés sem. Csupán annyi a kérdés az ÉRINTETTEKTŐL, hogy használ-e valamit, vagy csak népámítás. Köszönöm! (Remélem megértette az, akinek nem kell ide írnia, h ne írjon.)2011. szept. 5. 15:55
1/4 anonim válasza:
XD
Látom te is unod az állandó beszólásokat.
Egy barátnőm használta,de nem fogyott semmit. Mondta hogy nem igazán vette el az éhségérzetet. Volt mikor nem volt éhes,de ez a hoodia előtt is így volt néha néha. És volt hogy hiába használta úgy kajált hogy befalt egy egész pizzát mellé egy fél tábla csokival.
2/4 anonim válasza:
Kipróbáltam anno a sprayt, semmit sem ér, rém rossz szájízt ad, de az étvágy marad, ezzel a gőzzel fogat is moshatsz helyette.
3/4 anonim válasza:
akkor a leghatasosabb ha etkezesek kozt hasznalod a sprayt es eves elott pedig veszel rost kapszulakat hogy toltsek egy kicsit a gyomrodat mert igy kevesbb kajat birsz mjad megenni...
4/4 anonim válasza:
Én most kezdtem el szedni (nem a spray-t használom, hanem a kapszulát), de nekem tényleg elveszi az étvágyam.
Lehet azt mondani, hogy nem koplalással kell fogyni, de nekem pontosan az a problémám, hogy ha elém kerül valami étel, amit szeretek, akkor nem bírom abbahagyni. A másik meg, hogy éjjelre leszek mindig éhes. Na most, mióta szedem, ez nincs. Nem azt mondom, hogy most például nem tudnék enni, de nem érzem magam éhesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!