Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Bevettem az első db apipexet,...

Bevettem az első db apipexet, már 2 órája de sem a mellékhatását sem az éhségblokkolást nem érzem. Több idő kell neki vagy nem erdeti a bogyó?

Figyelt kérdés
2011. szept. 19. 15:00
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

mindenkinek megvan a szakmája.. morfiumot is ír fel a zorvos, bérgyilkos meg mást csinál.

tök mindegy, nem vagyok hangulatban most a primitív szinthez.. te is, én is, mi is nagyon jól tudjuk, hogy sok sz.art ráerőltetnek az emberre. fogyasztói társadalom vagyot(vagyunk) és minden szemetet az emberre tukmálnak. gyógyszerek agyon kémiázott 'élelmiszerek' meg amit csak a kényelme érdekében még akar a sok.. kicsit elkanyarodtam.

nem kell minden sz.art bevenni, amit lombikokban ki tudnak keverni. irreleváns, hogy legális-e, vagy éppen a hatályos jogszabályok, törvények szerint éppen tiltólistán van.

2011. okt. 24. 21:09
 22/22 anonim ***** válasza:

Akkor mielőtt okoskodnál: Magyarországon be van tiltva a forgalmazása, legális úton Magyarországon (és még jó néhány országban) nem juthatsz hozzá.

A DDT rovarirtót sem lehet használni, forgalmazni..egyes afrikai országokban mégis használják...

2011. okt. 24. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!