Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Bevettem az első db apipexet,...

Bevettem az első db apipexet, már 2 órája de sem a mellékhatását sem az éhségblokkolást nem érzem. Több idő kell neki vagy nem erdeti a bogyó?

Figyelt kérdés
2011. szept. 19. 15:00
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
köszi utlosó...
2011. szept. 19. 16:51
 12/22 anonim ***** válasza:

Egyébként hatásos lesz.. ne hagyd abba.. előbb-utóbb meg lesz a hatása :)

Hajrá :)

2011. szept. 19. 17:38
 13/22 anonim ***** válasza:
a "..." azt sugallja, hogy nem örvendesz a gyógyszer - fogyasztószer szedést alátámasztó racionális érvek teljes hiányának. bár ez elég fura lenne..
2011. szept. 19. 17:45
 14/22 anonim válasza:
én inkább sajnálak,ha ez az adipex-ami be van tiltva.(vagy lehet receptre hasolót kapni!?!?!)Hagy abba! térj észhez! Már ha még van....:) én is szedtem kb. 13éve.igaz fogytam,de a vérnyomásom tönkre vágta:( Viszont nem volt tartós a fogyás, és kb. rá egy évre újból megprobáltam és semmi hatás!!!!!!!!!! Inkább probálj többet mozogni,és helyesen étkezni:))
2011. szept. 19. 21:18
 15/22 A kérdező kommentje:
Annyiszor elmondták már hogy az Adiped NINCS betiltva csak Magyarországon nincs törzskönyvezve!
2011. szept. 20. 00:58
 16/22 anonim ***** válasza:
a legújabb doppingok sincsenek még betiltva, adj nekik egy kis időt, ők is csak emberek..
2011. szept. 20. 09:01
 17/22 anonim ***** válasza:
Kérdezö: rosszul tudod.. forgalmazása be van tiltva
2011. szept. 20. 10:15
 18/22 anonim ***** válasza:

Basszus mielott itt okoskodtok nezzetek mar utana!!!! Az adipex retard nincs betiltva. Egy regi kb 15-20 eves valtozatat valoban betiltottak de a mostaniban negyede annyi hatoanyag van, es hasznal!!! Ausztriaban elek, lehet kapni receptre is, es nem kell hozza 150 kgnak lenni h felirjak!!!!!!!!! Fogja mar be aki nincs tisztaban vele!!!!!

Kerdezo!! Meg fog jonni a hatasa, mindenkinel mas , hogy milyen hamar, nekem pl a harmadik napon volt hatasa!!!!

2011. okt. 24. 18:11
 19/22 anonim ***** válasza:
Utolsó, minden drognak van hatása, kur.vajó. mondd, mit tudsz még szerezni Osztrákiából? vannak keményebb anyagok is? testépítőknek jó minőségű szteroidok esetleg? nagy üzlet van ám ebben, nyilván legjobban a gyógyszergyár jár, de a köztes kereskedőknek is megvan a maguk haszna. akit meg rászednek ezekre a sz.arokra (a patikában kapható felesleges mérget is beleértve, ami társadalmilag teljesen elfogadott, milyen jó) az majd szív. igen, szív, mert azt hiszi jó lesz neki, mert nem tud tovább látni, mint hogy leadjon pár kilót, az már nem érdekli, hogy ha az állatját csak az ösztönei vezetik, ha éhes akkor eszik, ha nem éhes pedig nem eszik, emiatt pedig kevés tápanyagot visz be a testének akkor beteg lesz, izomtömegéből fog veszíteni nem elsődlegesen zsírból.. ez valahogy nem érdekel senkit sem. bár lehet, hogy akit érdekel, az a kevés valaki, akit pedig ezek nem érdekelnek, azok senkik, és fölösleges tovább foglalkozni az egész problémával.. én nem így látom.
2011. okt. 24. 18:43
 20/22 anonim ***** válasza:

ha neked a gyógyszertárban kapható dolgokat úgy kell "szerezni", akkor grat!!!!!!

NEM ÉRTED, HOGY ORVOS ÍRJA FEL RECEPTRE????????

2011. okt. 24. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!