Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Bevettem az első db apipexet,...

Bevettem az első db apipexet, már 2 órája de sem a mellékhatását sem az éhségblokkolást nem érzem. Több idő kell neki vagy nem erdeti a bogyó?

Figyelt kérdés
2011. szept. 19. 15:00
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
bocs ADIPEX elirtam :)
2011. szept. 19. 15:00
 2/22 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy mindenkinél egyformán hatásos?
2011. szept. 19. 15:26
 3/22 A kérdező kommentje:
ez egy Gyógyszer, vagyis működnie kéne legalább valemennyire, csak semmi szájszáradást nem érzek, bár mostmár mintha kezdené elvenni az éhséget....
2011. szept. 19. 15:45
 4/22 anonim ***** válasza:
Nem minden gyógyszernek azonos a hatása minden embernél. Pl van többfajta vérnyomáscsökkentő, egyik embernél jól működik, másiknál alig hat, míg harmadiknál életveszélyes mellékhatásokat okoz, vagy bele is halhat.
2011. szept. 19. 16:09
 5/22 anonim ***** válasza:

Minek szedsz ilyeneket? Aki egész nap eszik az nem azért teszi, mert folyton éhes hanem csak úgy. Így hatástalan. Ha meg elveszi az étvágyad a szükséges étkezésektől is akkor ki fog készülni a szervezeted.

Miért olyan nehéz egészségesen táplálkozni?

2011. szept. 19. 16:13
 6/22 anonim ***** válasza:

Egészségedre,jól laktál vele?

Az éhséget pedig lehet csak pszihésen nem fogod érezni mert annyira hiszel a bogyóban.

2011. szept. 19. 16:20
 7/22 A kérdező kommentje:
aki a kérdésemre válaszolna, és már volt ilyen tapasztalata a gyógyszerrel annak örülnék inkább :)
2011. szept. 19. 16:23
 8/22 anonim ***** válasza:
Miért nem kérdezed meg inkább a háziorvosodat?
2011. szept. 19. 16:49
 9/22 anonim ***** válasza:

a múltkoriban szó volt róla.

a tapasztalatok: mérsékelten veszélyes, már a hatásmechanizmusa miatt is. hozzá tartozik, hogy karcinogén hatása is van, mondjuk szerintem egyre inkább úgy is rákban halunk meg ha nem lesz háború, tehát engem inkább zavar, hogy a zsír felszívódást blokkolja. ez az a cucc amúgy? :D

mert több gyógyszerről is volt szó.. nos, annyira nem fontos, hogy rákeressek.

szóval egyik esetben van az, amit leírtam, de ez lehet másik gyógyszer. az nagyon tré.

másik esetben egy "extasy származék"-ról van szó, ami persze elveszi az éhségérzetet mint az ekiybogyó és minden gyorsító drog, de hát nem véletlen nem lehet legálisan hozzájuk jutni. összességében minden ilyen sz.arról elmondható, hogy kis biszba.szhoz képest jól pusztítják az emberi testet, ugyan nálam nem jobban ;)

az összes gyógyszert hamisítják, ha esetleg nem lenne hatásos, erre is gondolj!

2011. szept. 19. 16:50
 10/22 A kérdező kommentje:
látom páran nagyon unatkoznak....:)
2011. szept. 19. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!