Vateráról rendelt Hoodia. Eredeti lehet?
Figyelt kérdés
Esetleg rendelt már közületek valaki? Azt írják, fehér folyadék van a kapszulában, rajta van az a bizonyos P betű.. szóval minden ami kell. Azért tudja olcsón eladni mert "nagy mennyiségben rendelte.."
Szerintetek elhihetem? Vagy inkább válasszam a biztos forrást (igaz 2x annyiért..)?
2011. aug. 13. 14:17
11/16 A kérdező kommentje:
Még nem mértem magam, de az étvágyamat elveszi, végre nincs rajtam a zabálhatnék, biztos hogy fogytam, de csak havonta akarom mérni magam.. :)
2011. szept. 5. 20:41
12/16 anonim válasza:
Örülök a sikerednek,sajnos nálam meg sem mozdult a mérleg mutatója ,pedig már májusban elkezdtem.Most van amikor feladom,minden barátnőmnek sikere van csak nekem lett kudarc.
13/16 A kérdező kommentje:
Ne aggódj, minden szervezet máshogy reagál rá! Nálad biztos valami más módszer válik be, ami a barátnőidnek nem... :)
2011. szept. 8. 17:22
14/16 anonim válasza:
szia! hogy sikerült bevált a tabletta? én is szeretnék rendelni!
15/16 anonim válasza:
itt biztos hogy eredeti terméket árulnak :)
16/16 anonim válasza:
eredeti termék
*a csomagoláson lévő azonositó kód 7-el kezdődik és 3-mal végződik
* a kapszulában fehér folyadék van
*a kapszula zöld és fényes
*a kapszulába a kód lézerrel van nyomtatva így sima és tiszta
*650 mg
hamisított
*fénytelen
* a kód a kapszulán érdes
* 650 mg alatt van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!