Izomból hogy lehet leadni?
imádok sportólni pl:Réka, aerobik ,Zumba, futás stb.
már mindenki azt mondja ,hogy inkább izmos vagyok mint kövér
pedig látom a combomon a (hurkákat).sajnos!a fogyasztó masszázs azt jót tenne a combomnak?
vettem tejsavó italport igaz nem is tudom mire való lehet ha iszom még izmosabb leszek ?a bady buildingesek nem ezt isszák?
...
Ha "hurkákat" látsz a combodon akkor az nem izom, cica.
Az izom befeszített állapotban szinte olyan kemény, mint a kő és nem befeszített állapotban sem "hurka", hanem esztétikus.
Nem létezik olyan, hogy fogyasztó masszázs. Az csak egy módszer amivel bizonyos emberek pénzt nyernek ki a hozzád hasonlóan hiszékeny emberekből.
Izomból nem akarsz fogyni, mert az izom rengeteg energiát éget, még akkor is, amikor pihenő állapotban vagy. Minél több izomtömeged van annál több energiát égetsz, minél több energiát égetsz annál könnyebb lefogyni és megtartani a súlyodat.
Nem izmosodsz a futástól!
Sőt önmagában semmilyen edzéstől nem izmosodsz. (kivéve teljesen kezdők)
Izom növeléséhez megfelelő táplálkozás kell!
A fehérjeshaket felejtsd el, ha nem akarsz izmosodni, igaz a testépítők nem azt isszák, amit te és nem akkora adagban.
:-)))
Ami még a vastagságot tudja fokozni, az a vízvisszatartás.
Inkább attól kéne megszabadulnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!