A hoodia 50 ml-es spray meddig elég, ha minden nap fújok?
Tegnap olvastam egy fórumot erről, mert én is ki szerettem volna próbálni. De nem teszem, és neked is ezt javaslom.
Torokégéstől a gyomorfájásig, fulladástól epegörcsig (amit műteni is kell) mindent okozott, és a hozzászólók nagy többségének pedig nem is használt.
Én hoodia tapaszt vettem.Már több mint 1 hete használom és abszolút nem veszi el az étvágyam...
Már csak azért használom mert megvettem és ne menjen kárba:)
De minden szervezet más...
Koplalás = baromság
Étvágy csökkenés = koplalás = nem fogyás
Szájsprés étvágy csökkentés = nem fogyás
Szájprés étvágy csökkentés ?= baromság
Ennyi erővel fújj be szájvizet, vagy egyél rágót... de ettől nem fogsz lefogyni... a melót nem lehet megspórolni!
Tényleg nem kibúvókat keresek,csak nem értem miért nem a kérdésre válaszoltok.
Nem mondom hogy 100% bízok a hoodia-ban,de addig nem tudok véleményt alkotni róla ha még ki se próbáltam.
Ti mind kipróbáltátok?Ha igen és az alapján írjátok a negatív dolgokat róla,akkor elgondolkodtató a dolog,de ha csak a levegőbe beszéltek akkor nem értem mit blamáljátok le és ez alapján ítéltek meg engem is.
Nem 15 éves tini vagyok,hanem felnőtt nő.Nem tudtok rólam semmit,és ettől függetlenül már ítélkeztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!