16-évesen hülyeség lenne ha elmennék zsírleszívásra? Hol vannak ilyen helyek? Mennyibe kerül? Engedik 18 év alatt?
Figyelt kérdés
170 cm vagyok és 70kg van egy kis felesleg a hasamon próbáltam már hasazni elkezdeni a fogyót (sokszor keveset,6után nincs kaja....stb.)De csak 3 hétig csináltam mert utána beteg lettem és abbamaradt de az alatt 3 hét alatt csak 2-2,5 kg-ot fogytam hát az semmi. Tudni kell rólam hogy nem vagyok túl kitartó, gyorsan akarom a változást és ha nem látok javulást akkor feladom sokszor volt már ez. Ezért szeretnék ilyen drasztikus megoldást. Gondoltam rá hogy tablettát szedek de anyum nem engedi :/. Meg hát drágák.2011. máj. 17. 19:17
21/21 anonim válasza:
egy haszsírleszívás mindenestől kb 800 ezer forint. 18 éves kor után csinálják meg csak, de utána 5-6 hétig nagyon randa lesz (mintha egy vascsővel szarrá ütlegeltek volna) és nagyon fog fájni ( ráadásul 5-6 hétig a műtét után kövérebbnek fogsz tűnni mint előtte, mert duzzadt gyulladt)
max 4-5 kg-t tudnak egyszerre leszívni, de utána 3-4 hónapig szigorú diétát kell tartanod, mert vissza hízod.
Jahh, és lehet, hogy nem lesz sima, mert hiába a 2 hetes szorítókötés nem biztos, hogy megfelelően tapad vissza a szövet az izmaidra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!