16-évesen hülyeség lenne ha elmennék zsírleszívásra? Hol vannak ilyen helyek? Mennyibe kerül? Engedik 18 év alatt?
Akkor sorban a kérdéseidre:
1. Igen, orbitális hülyeség lenne
2. Erre felesleges válaszolni, lásd 3. és 4. pont
3. Baromi drága, a zsebpénzedből nem telne rá
4. Nem, nem engedik.
Mit sportolsz gyermekem?
Inkább ezt a kérdést feszegesd.
A mély tudatlanságodat is jelzi,hogy hasazással akarsz fogyni.
A has edzés a has izmait edzi.Kalóriaégetés szempontjából érdektelen,nem éget eleget.
A 6 után nem evéssel meg végképp bebizonyítottad,hogy igazi sötét lehetsz.
Nézz utána a fitnesz modell lányok étkezésének és edzésének,ha változást szeretnél.
Most ugrott be...
Láttam egy amerikai műsort, amiben a szülők engedték a gyereküknek a zsírleszívást...
Nem tudom, nem-e ennek a hatására írt be a kérdező.. Annyi negatív műsor hat az ő korosztályára pszichésen.
A lány soha az életben nem fog küzdeni a céljaiért.
Így könnyebb.
Azért javasolnám a kérdezőnek, hogy egy videót nézzen meg erről a beavatkozásról. Aztán máshogy gondolja majd.
Remélhetőleg.
Hozzátenném, nekem ennyi idősen nem ilyeneken járt az eszem, pedig nem voltam összeszakadva én sem. De nem foglalkoztatott, hogy beálljak a "gebék sorába" pláne, ha nem olyan az alkatom.
A kérdezőnek üzenem, hogy sportoljon, tanuljon, változatosan egyen és estére már csak almát, kis abonettet.. De ha sportol, akkor ehet azt amit szeretne! (és itt nem csokira, chipsre gondolok)
1. rendszeresen sportolok(úszás, biciklizés,futás)és mostanság elég kemény edzések vannak a csapatba,mert röpizek
2. nem vagyok sötét csak azért mert hasazok->ugyanis ott van a felesleg. Nem kellenek a degradálások kaptam már belőle eleget.
3.Azért foglalkozom ezzel a témával, mert manapság még ha nem is vagyok egy kövér disznó akkor is piszkálnak, gúnyolnak az emberek (még ha csak egy kis hasam van akkor is ) Nincs önbizalmam és baromira elegem van ebből.
(Biztos a te tinikorodba nem foglalkoztak ezzel az emberek, vagy csak te elengedted a füled mellett.Én nem vagyok ilyen .)
4. Ilyen az alkatom a csapattársaim 3szor annyit esznek mint és ők vékonyak,egész nap zabálják az édességeket, és VÉKONYAK én nem eszem édességet chipset. Csak zöldséget,gyümölcsöt, ha megkívánom a csoki,megeszek egy almát. Én mégsem tudok lapos hasú lenni. És igen igazságtalannak érzem ezt.És baromira elegem van.
5. Nem néztem semmi ilyen műsort, csak egyszer elagyalgattam ezen és csak jött.
6. Nem terveztem hogy biztosan megcsinálom, csak egy hülye felvetés volt.
7. csak kíváncsi voltam az emberek véleményére, hogy azok is befolyásoljanak, hogy mennyire hülyeség, csinált-e már valaki ilyet... stb.
Kedves Kérdező!
Az utolsó válaszodból egyértelműen sugárzik az önbizalomhiány.
Azt gondolom ez esetben, hogy nem is a testeddel, inkább a lelkeddel foglalkozz először.
Nem azzal van gond, hogy bántanak, hanem hogy nem tudod sértődés nélkül feldolgozni a problémát.
Ha megerősítenéd a lelked, elfogadnád a tested és ezzel egy védelmi vonalat fonnál magad köré, úgy nem érintenének ennyire mélyen ezek a sértések.
Ajánlom figyelmedbe a személyiségfejlesztő tréningeket (melyek nagy része már neten is elérhetők könyv, videó formájában is), melyek elsajátításával építheted és stabilizálhatod a magadról alkotott helyes(!) képet.
Másokra pedig ne haragudj, az az ő szegénységi bizonyítványuk.
És ne feledd, ezért csak te magad vagy képes tenni!
Higgy magadban!
A 4es pontban leírtad.Zöldség,gyümölcs,stb.
Egy szót nem írtál a fehérjéről.A fehérjére kellene épülnie az egész étrendednek,ha csökkenteni akarod a testzsírod.
Szóval úgy állítsd össze,hogy 50%fehérje,50%szénhidrát.
Ennyi.Nem kell ide nagy titok,meg műtét.
Csak ugye diéta alatt figyelni kell a kajára,ki kell mérni,egy telóval a wc-ben önnmagát fényképező tini meg ilyesmire nem hajlandó többnyire:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!