Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha itthon tornázok DVD-re, az...

Ha itthon tornázok DVD-re, az ugyanaz mintha elmennék a drága fitnessz órákra?

Figyelt kérdés
Dilemmába vagyok, mert tornáznék itthon de valami miatt úgy érzem, semmit nem érek el vele csak ha kifizetem a drága bérletet a fitnessz terembe. Mi az igazság? Ugyanolyan hatásos az itthon elvégzett torna, mint a fizetős?
2009. szept. 9. 20:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én az otthoni tornát preferálom, nem kell időponthoz igazodnom, ha egy órával később tornázom, akkor sincs gond. A másik, hogy fél óra után abbahagyhatom, ha csak annyi esik jól. Valaki szeret eljárni, én is voltam jónéhányszor teremben, de az otthoni sokkal olcsóbb, és a Rubint Réka tornáját ha hetente 3-4 x megcsinálod, nagyon látványos változást érhetsz el 3 hónap után. Nekem már ennyi idő után sokat erősödött a fenekem, combom, és a tartásom is jobb lett.
2009. szept. 9. 20:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem kardiózni jobban lehet konditeremben. Bár az biztos, hogy nem olcsó egy hónap. Nézz szét, hátha találsz olyat, ami nem túl drága. Az otthoni torna nekem pont azért nem jött be, mert hamar abbahagytam. :) Itthon valahogy nincs kedvem tornázni.
2009. szept. 9. 21:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A társaságot nem lehet pótolni otthon egy DVD-re tornázva. A közös torna több örömhormont termel. :-)
2009. szept. 9. 21:44
 4/7 anonim válasza:
100%
haelég kitaró vafy és van önfegyelmed. nekem bejött. ettől fogytam le. meg persze a diéta...:)
2009. szept. 9. 21:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én azért választottam a fitnesz órákat, mert ha már megvettem a bérletet, úgy is lejárom. Ha már elmentem, akkor csinálom, egész addig, míg már tényleg nem bírom.

Otthon viszont nem szakadok meg, ha valami kezd fárasztó lenni, inkább elcsalom, ha egyáltalán belekezdek, mert egy csomó mindent csinálni kell még, meg épp most ettem, most jó film lesz, majd holnap egy kicsit többet stb. Nekem nem jött. Nekem el kell menni, különben nem csinálom. Meg ugye nem olyat választottam, amit otthon is tudok csak úgy csinálni, hanem akkor már valami érdekesebbe. Én spinningelek. Meg, ha már odajárok, akkor benézek néha pilatesre is. Én sokkal jobban élvezem.

Arról nem beszélve, hogy olyan rosszul éreztem magam a tv előtt a szőnyegen, hogy ott mondogatja nekem a jól összevágott videójáról, hogy gyerünk, bírod még, magasabbra, megéri.. Valahogy olyan kényelmetlen érzés volt...

2009. szept. 9. 22:17
 6/7 anonim válasza:
Én otthon kezdtem el tornászni Béres Alexandra DVD-re. Először csak annyit mennyit bírtam és aztán még többet, mivel már többet bírtam. Egy hét után nálam már nagyon látszott. :)
2009. szept. 10. 13:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is otthon szoktam tornázni minden reggel kivéve a vasárnapot.Írhatnám hogy évek óta egyedül edzek,nekem se van mindig hozzá kedvem,de ha nekifogok akkor már nincs gond.Taposóm és szobabiciklim is van de azokat nem igazán használom.Nekem túl monoton.Az biztos,hogy nagy akaraterőre van szükség ahhoz,hogy egyedül tornázz és ne csald el a gyakorlatokat.
2009. szept. 10. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!