Ha itthon tornázok DVD-re, az ugyanaz mintha elmennék a drága fitnessz órákra?
Én azért választottam a fitnesz órákat, mert ha már megvettem a bérletet, úgy is lejárom. Ha már elmentem, akkor csinálom, egész addig, míg már tényleg nem bírom.
Otthon viszont nem szakadok meg, ha valami kezd fárasztó lenni, inkább elcsalom, ha egyáltalán belekezdek, mert egy csomó mindent csinálni kell még, meg épp most ettem, most jó film lesz, majd holnap egy kicsit többet stb. Nekem nem jött. Nekem el kell menni, különben nem csinálom. Meg ugye nem olyat választottam, amit otthon is tudok csak úgy csinálni, hanem akkor már valami érdekesebbe. Én spinningelek. Meg, ha már odajárok, akkor benézek néha pilatesre is. Én sokkal jobban élvezem.
Arról nem beszélve, hogy olyan rosszul éreztem magam a tv előtt a szőnyegen, hogy ott mondogatja nekem a jól összevágott videójáról, hogy gyerünk, bírod még, magasabbra, megéri.. Valahogy olyan kényelmetlen érzés volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!