Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Szenzációs fogyasztószeres...

Szenzációs fogyasztószeres eredményeim?

Figyelt kérdés

Bocsi a címért, de gondoltam így sok olyan fogja olvasni, aki a szerektöl remel csodát. Nem akartam hinni régen azoknak, akik lehurrogták a fogyasztószereket, de mára rá kellett jönnöm, hogy csak annyiban segítik a fogyást, hogy az árukat nem tudtam ételre költeni. Próbáltam az étkezést helyettesítö shakeket, azoktól éhes voltam folyton és miután abbahagytam(mert nem élhetek azon évekig) ugyanúgy visszamásztak lassan a leadott kilók. A zsírégetö tabitól fájt a gyomrom és székrekedést kaptam. Utóbbi eredményeként a böröm csúnya lett az arcomon. A fogyasztóteátol hasmenésem lett, a végén kenhettem magam neogranormonnal. Ráadásul olyan szinten szárazzá vált a böröm, hogy hónapok óta nincs ami helyrehozná. A tv-ben reklámozott fogyasztókapszula, amit liternyi vízzel kell lenyelni... arról csak annyit,hogy ha a C vitamint nyelem le 2 nagy pohár vízzel, akkor is fogyok, mert enni mellette nem tudok. A has és a mell viszont szép fonnyadt lesz tápanyaghiány miatt.

Azt hiszem ennyi tapasztalatom van fogyasztószereket illetöen. Várom a további szenzációs eseteket egymás észheztérítéséhez! :)

2011. máj. 4. 13:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
a "7 kor ne egyel" csak akkor jo ha 10 kor fekves van.
2011. máj. 5. 07:28
 12/16 A kérdező kommentje:
00:51! Lehet, hogy marhaság, de szerepel! Van egy viszonylag új bogyó, amihez egy olyan szórólapot mellékelnek, amin az szerepel, amit leírtam fenn. Többek között a "7 után lehetőleg ne táplálkozzunk". Nahh
2011. máj. 5. 08:28
 13/16 anonim ***** válasza:
08.28 Nahhh akkó azt meg ne vedd, mert a 7 után nem evés ökörség! Ha valamire ez van írva, akkor biztos lehet benne, hogy még véletlenül sem fog használni, és aki csinálta nem ért semmihez!!
2011. máj. 5. 12:37
 14/16 anonim válasza:
Anya úgy fogyott 1 hónap alatt 4kg-t hogy délután 4 után nem eszik semmit.Ebédre kicsit többet kaja, és utána már csak víz.
2011. máj. 21. 23:25
 15/16 anonim ***** válasza:
anya eleg puh szikadt es narancsboros lehet ha igy fogyozik es meg vissza is fogja hizni mert a koplalas nem megoldas
2011. máj. 25. 20:11
 16/16 anonim válasza:

Egy mm-nyi narancsbőre sincs, és szép formás, izmos lábai vannak.

Szebb a lába, mint az enyém,pedig ő 40múlt, én meg még csak 20 leszek.

A rendszeres mozgás és megfelelő táplálkozás, amibe a 4 után nem evés is beletartozik fitten tartja.

2011. máj. 25. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!