Szenzációs fogyasztószeres eredményeim?
Bocsi a címért, de gondoltam így sok olyan fogja olvasni, aki a szerektöl remel csodát. Nem akartam hinni régen azoknak, akik lehurrogták a fogyasztószereket, de mára rá kellett jönnöm, hogy csak annyiban segítik a fogyást, hogy az árukat nem tudtam ételre költeni. Próbáltam az étkezést helyettesítö shakeket, azoktól éhes voltam folyton és miután abbahagytam(mert nem élhetek azon évekig) ugyanúgy visszamásztak lassan a leadott kilók. A zsírégetö tabitól fájt a gyomrom és székrekedést kaptam. Utóbbi eredményeként a böröm csúnya lett az arcomon. A fogyasztóteátol hasmenésem lett, a végén kenhettem magam neogranormonnal. Ráadásul olyan szinten szárazzá vált a böröm, hogy hónapok óta nincs ami helyrehozná. A tv-ben reklámozott fogyasztókapszula, amit liternyi vízzel kell lenyelni... arról csak annyit,hogy ha a C vitamint nyelem le 2 nagy pohár vízzel, akkor is fogyok, mert enni mellette nem tudok. A has és a mell viszont szép fonnyadt lesz tápanyaghiány miatt.
Azt hiszem ennyi tapasztalatom van fogyasztószereket illetöen. Várom a további szenzációs eseteket egymás észheztérítéséhez! :)
Egy mm-nyi narancsbőre sincs, és szép formás, izmos lábai vannak.
Szebb a lába, mint az enyém,pedig ő 40múlt, én meg még csak 20 leszek.
A rendszeres mozgás és megfelelő táplálkozás, amibe a 4 után nem evés is beletartozik fitten tartja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!